forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Vil du være med til at starte nyt københavnerkollektiv?
3. januar 2015
20:07
Avatar
nicoline
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
25. december 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Kære kollektiv-søgende,

hvis du er havnet på denne side, fordi du leder efter et hjem, som du kan dele med andre mennesker, du ikke kender endnu, så er vi i samme båd - og måske kan vi faktisk gå hen og drage nytte heraf :)

Jeg går med tankerne om at vende hjem til Danmark inden længe efter et års tids rundrejse i Sydamerika. Her kunne jeg rigtig godt tænke mig at finde et kollektiv med en masse forskellige mennesker at flytte ind i, ikke alt for langt fra København. Men det er lettere sagt end gjort, og jeg går derfor med tanken om at samle en lille flok mennesker, der står i samme situation, og som fungerer godt sammen.

Jeg ved endnu ikke helt, hvordan vi skal organisere det, men jeg tænker at begynde med at snakke sammen, mødes (face to face, når jeg er vendt hjem) og finde ud af, om man ville kunne fungere sammen. Derefter finde et sted at slå os ned. Det skal gerne være et sted, hvor alle kan være med på huslejen - så (for mit vedkommende) noget i den billige ende. Men ofte kan man finde et rigtig fint sted, hvis man er flere om det.

Jeg håber at samle en flok med forskellige interesser, og i forskellige aldre, men som har lyst til at dele mere end huslejen og har lyst til at lave ting sammen i kollektivet.

Selv er jeg 25, elsker at rejse og håber at nå at se hele verden, før det er for sent. Inden jeg tog af sted afsluttede jeg en bachelor og tænker på, om jeg skal gå videre med kandidaten til efteråret. Jeg kan godt lide at lave mad, bage (og spise) alle former for desserter og elsker hunde, selvom jeg desværre ikke har nogen.

Hvis det lyder som noget for dig, glæder jeg mig til at høre fra dig. laugh

Skriv til mig på: nicolineskandov@gmail.com

 

Mange hilsner,

Nicoline

---

En lille opdatering:

Jeg er i løbet af de sidste to ugers tid blevet kontaktet af en god håndfuld folk, der gerne vil være med på et nyt kollektiv. Det er selvfølgelig ikke sikkert at alle bliver ved med at være interesserede og måske ender med at finde andre veje, men inden længe starter vi nok på at lære hinanden bedre at kende for at se på en potentiel gruppe som helhed. Derefter starter boligjagten!

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0