forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Vil du bo i kollektiv i stort hus i Vanløse?
24. september 2012
19:32
Avatar
kollektivvanlose
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
24. september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi søger en ny beboer til vores store dejlige hus i Vanløse. Huset er på 272 m2 plus stor kælder (144 m2) og tilhørende have, terrasse og garage (grund: 832 m2). Huset er i to etager og består af seks værelser samt store fællesarealer (to køkkener, to badeværelser, stue, spisestue, kælder). Det ledige værelse er på 17 m2 og ligger i stueetagen med udsigt til haven. Prisen for andelen er 136.000 kr. (andelen opskrives med afdrag på banklån og inflation). Indflytn

ing pr. 1. nov/dec 2012 eller snarest herefter. Huset ligger på en hyggelig villavej med 20-30 min på cykel til centrum og 900 m til Metro- og S-togs-station.

Vi har slackline, drivhus og højbede i haven, musikrum og gæsteværelse i kælderen, værksted i garagen, stort tv i stuen og plads til, hvad man ellers har lyst til at lave.

Vi bor to mænd og tre kvinder, 28-33 år. Der bliver lavet aftensmad alle ugens dage, dvs. man har cirka en ugentlig maddag, og vi har en velfungerende ordning med indkøb og et fyldt køleskab til de andre måltider. En gang imellem har vi arbejdsdage.

Huslejen er 4976 kr./måned. Heri indgår husleje, el, vand, varme, vask, tv, internet, avis, husforsikring, ejendomsskat, afdrag på banklån og opsparing til reparationer på huset. Derudover betaler vi hver 2000 kr./måned til mad (alle måltider) og dagligt forbrug.

Hvis du er interesseret i at komme og besøge os, så send en mail med lidt om dig selv og hvorfor du søger. Skriv til kollektivhusoghave@gmail.com. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål. Se billeder nederst på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Lars, Astrid, Frederik, Maria og TheaHus.jpgImage Enlargerkøkken.jpgImage Enlargerstue.jpgImage Enlargerspisestue.jpgImage Enlargerværelse.jpgImage Enlargerværelse2.jpgImage Enlarger

sp_PlupAttachments Attachments
Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
4 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0