forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Vi søger kvinde til kollektiv på Margretheholmen i Kbh. fra 1 juni
28. marts 2015
20:21
Avatar
Mette Marie Nielsen
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
1. marts 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi, Asger og Mette Marie, bor i en lys og rummelig lejlighed tæt på himlen, havet og byen. Fra juni kommer Mikkel også og bor her. Det glæder vi os vildt meget til. Vi leder efter en kvinde, som sammen med os, vil skabe et kollektiv med hjerterum, fællesskab og godt humør.  Indflytning 1. juni.

Om ’ånden’

Vi søger en kollektivist, der ligesom os, gerne vil bo sammen, fordi du trives når du har andre omkring dig, og du kan li' at være en del af et tæt og afslappet fællesskab i hverdagen. Vi synes, det er fedt at man deler stort og småt, laver mad til hinanden, hænger ud sammen, dyrker grøntsager på terrassen, inviterer venner til hygge og fest, laver ting og tager steder hen sammen. Og vi synes det er meningsfuldt og oplagt at dele – både mad, tanker, hjælp og praktiske gøremål som rengøring og indkøb. Nysgerrighed og at vi kan snakke åbent om grænser og behov er også vigtigt. Du skal derfor have lyst til, og også meget gerne erfaring med, at bo sammen med andre hvor man følger hinanden tæt i hverdagen.

Om os

Vi er Mikkel på 35, Mette Marie på 29 og Asger på 32 (Asger og Mette Marie er kærester).

Lidt mere om os:

Asger: Min opmærksomhed og interesse kredser om menneskers indre liv og sociale fællesskaber og om kreative udtryk. Derfor er jeg blevet antropolog og terapeut, og har gennem årene opsøgt adskillige teaterprojekter og -fællesskaber. Nu arbejder jeg som underviser på pædagogseminaret, hvor jeg kan udfolde mine interesser for teater, køn, integrationspolitik og socialt arbejde. Derudover holder jeg af mad, leg, dans, spil, radio, kaffe, horisonter, træer og haver. Jeg er vokset op i et stort bofællesskab i Midtjylland, og har siden bl.a. boet 6 år i et 10 mands kollektiv i Kbh. Det er vigtigt for mig at have et levende hjem fyldt med glæde, nærvær, sjov og kærlighed.

Mikkel: Grundlæggende tror jeg ikke på at mennesker er skabt til at bo alene. Vi har brug for fællesskaber, nogle at snakke med, nogle at dele tilværelsen med og nogle at være kreative med. Der er en speciel energi i et kollektiv som jeg virkelig sætter pris på, og hvis man formår hele tiden at kommunikere om hvordan tilværelsen og dagligdagen skal være, så den bliver behagelig for alle, så tror jeg på, at man kan skabe et fantastisk lille samfund i et kollektiv. Jeg synes generelt at der er alt for meget intolerance i vores samfund og hvis man kan bygge et kollektiv op der bygger på det modsatte, så er man kommet langt. Jeg er pt. bosat i Australien men flytter hjem til DK da jeg ikke længere kan se mig selv i den verden jeg pt. befinder mig. Jeg har arbejdet med shipping de sidste 12 år og boet i Tyskland, Brasilien og nu Australien, men det er ikke drømmen længere så jeg vil lægge kontorhatten på hylden og vende tilbage til tidligere interesser.  Jeg har før boet i bofællesskab med tre andre i en længere årrække og husker tilbage på den tid med meget stor glæde og begejstring.

Mette Marie: Jeg er vild med natur (og alt hvad man kan samle i den), og elsker at bo i Kbh. Kan li’ at lytte, stå på ski, danse, høre radio og snakke om politik, miljø, og sammenhænge mellem det indre og ydre. Jeg er svært glad for lørdag morgener med blødkogt æg og avisen - og jeg elsker at sidde og nyde lyset og udsigten ind over Kbh. Jeg brænder for, at vi skal leve bæredygtigt – derfor er jeg også vildt glad for mit job i Miljøstyrelsen, hvor jeg arbejder med, hvordan vi kan undgå affald og omstille til cirkulær økonomi. Jeg har længe været nysgerrig på, hvad modgiften til vækstpanik er – pt. er mit bedste bud taknemmelighed. Jeg er vokset op i bofælleskab og har boet i et 3 mands kollektiv på Nørrebro. Jeg nyder at have mennesker om mig, og har rigtig meget lyst til at leve i et stærkt fællesskab hvor man vil hinanden.

Asger og Mette Marie vil gerne blive forældre snart, så du skal også have lyst til at bo sammen med et kommende barn.

Deler du vores drøm om at skabe et sjovt og kærligt hjem, der bygger på et stærkt fællesskab, så lad os sammen skabe et kollektiv som man elsker at komme hjem til.

Om stedet

Det er en lys og lækker lejlighed, der er indrettet så den lægger op til at samvær. Lejligheden ligger på 7. sal på Margretheholmsvej, lige der, hvor Holmen bliver til Refshaleøen – og 5 cykelminutter til Christianshavn Torv. Selve lejligheden består af et sammenhængende køkken, spiseområde og stor stue (som evt. kan deles op i to rum), samt tre værelser, en mellemgang og to ens badeværelser med toilet, bad og gulvvarme. Mod sydvest er der en 30m2 stor altan med smuk udsigt udover København og Holmen (og de mest vidunderlige solnedgange), mod nordøst er der en lille balkon og udsigt ud over Øresund, Amager Ressourcecenter og den kommende skibakke.

Vi lejer lejligheden for 20.000 kr/mdr. og betaler 5.000 per person/mdr. (som med faste udgifter pt. bliver ca,. 5.600). Dertil kommer et depositum på 12.000 og to måneders forudbetalt husleje (den første og sidste måned).

Om dig

Du nyder at være sammen med mennesker og finder glæde i at deles om stort og småt. Og du har virkelig meget lyst til at bo i kollektiv og dele et voksenfællesskab i din hverdag. Vi leder (primært) efter en kvinde.

Lyder det som et kollektiv for dig så skriv en mail til os (sæt gerne alle tre på) og fortæl lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil bo i kollektiv.

Venlige hilsner, 

Mikkel: mikkel.k.kristensen@gmail.com 

Mette Marie: mmnielsen@hotmail.com

Asger: asgermb@gmail.com

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
3 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0