forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Velfungerende bofællesskab/kollektiv i Odense søger mand
24. september 2012
08:59
Avatar
tara
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
24. september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Bofællesskab/kollektiv søger mandlig beboer til et velfungerende bofællesskab mellem gågaden og Munkemose i Odense. Vi søger en social og pligtopfyldende fyr mellem 23 og 30 år, ikke-ryger. Vi sætter socialt samvær højt og har et godt sammenhold, vil gerne bruge en ferie eller weekend sammen i ny og næ. Spiser sammen op til et par gange om ugen, står ikke i vejen for en god fest eller julefrokost, en cykeltur på de fynske landeveje, øl- og vinsmagning, et spil Besservisser og backgammon, en actionfilm, et afsnit af Venner eller Matador eller en filosofisk diskussion over hverdagens særheder. Vi er i alt 7 mennesker, ca halvt af hvert køn, er mellem 23 og 28 år og er enten studerende eller arbejder. Lejligheden er ca. 280 m2 fordelt på to etager og har store fællesarealer. Vi har et rummeligt køkken, stor opholdsstue, vaskerum, bad og toiletter samt en stor, lækker, solrig terrasse. Værelset er ca. 13 m2, har to store indbyggede skabe, vender mod sydøst og der er dør ud til altan.

Huslejen er på 2850 kr, inklusiv vand, varme, el, internet, licens og tv. Depositum: 6000 kr. Til overtagelse 1. November eller snarest derefter. Vi lægger stor vægt på at finde en hyggelig fyr at bo sammen med.

Hvis dette har fanget din interesse, og er noget som du kunne tænke dig at være en del af samt bidrage til at gøre det til et godt sted at bo, så send os en mail hvori du skriver lidt om dig selv, hvem du er, hvad du laver, hvad du forventer af bofællesskabet, hvad du kan bidrage med og så videre…

Mail til: taatk08@student.sdu.dk senest 5oktober.

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0