forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Værelse til fremleje i Kollektivet Næbdyrene
16. december 2013
11:54
Avatar
naeb
Member
Members
Forum Posts: 10
Member Since:
6. marts 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Kunne du tænke dig at prøve at bo i kollektiv?

Jeg lejer mine to værelser i Kollektivet Næbdyrene ud i perioden 1. februar til 1. maj. Kollektivet ligger i et dejligt forstadsområde på grænsen mellem Valby og Hvidovre, med park og å lige bag baghaven, hvor man kan løbe/gå ture eller sejle kajak ned til Køge bugt. Jeg udlejer mine to små værelser, hhv. soveværelse og kontor, i alt ca. 15 m2.

Lejen er på 2900, og oven i det kommer fælles madordning og penge til øl og vin. I alt 4050 kr. om måneden - og så er alt betalt.

Med i købet kommer også 8 dejlige roommates at dele hverdagen med. Vi spiser sammen søndag til torsdag, hygger, spiller spil, ser film i vores egen hjemmebiograf og ordner ting i hus og have sammen.

Kollektivet har eksisteret som en andelsforening siden 2004, og det, der holder kollektivet flydende, er fællesskabet beboerne imellem. Der er altså ingen krav om, at du skal være veganer, øko-freak, krea-menneske, yoga-elsker eller af bestemt politisk eller religiøs overbevisning for at kunne indgå i fællesskabet. Hvis du er en af de nævnte, er det også helt fint, men det vigtigste er, at du har lyst til boformen.

Foruden et stort hus (ca. 360 m2) med to fælles stuer, fælles køkken og to bade, er der en hyggelig have og et stort værksted med plads til både hygge og kreative/håndværksmæssige udfoldelser, såsom trædrejning, maleri og cykel-fixning. Derudover har vi to kajakker, som man kan tage ud på eventyr på åen med. 

Hvis det skulle være noget for dig, så kontakt mig på telefon 28580098 eller på mail phoejwhyme@hotmail.com, og vi kan aftale, at du kommer forbi og ser huset og værelserne.

Mvh.

Pernille,

Kollektivet Næbdyrene

Sydkærsvej 94

2650 Hvidovre

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
7 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0