forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Unge søges til landkollektiv!
8. juni 2012
11:21
Avatar
Monica
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
8. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Mor, 36 år, søger et bofællesskab, hvor der er plads til min 7 årige datter. Jeg er interesseret i at bo mellem Ballerup og København.

Vi skal have 2 rum - størrelserne er dog ikke så vigtige.

Det er en ny måde at bo på for mig, men er meget interesseret i at have mere tæt social omgang med andre mennesker i min hverdag.

 

Håber nogle kender til et lækkert sted, som passer til os.....

 

laugh 

5. august 2012
01:41
Avatar
roesle
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
5. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Kære alle

Jeg er blevet træt af byen og alt dens pladsmangel og bilos og gråhed og vil flytte på landet, eller dvs. til et naturskønt område med længere mellem naboerne og plads til sig selv og sin hund laugh (får en hvalp om ca. 3 måneder, en borzoi, russisk mynde <3). Men har ingen intentioner om at opgive det sociale liv af den grund. Min plan er at være 3-7 stykker, dejlige mennesker, med en husleje på omkring de 2000 (SU-venlig). Og ja nu sagde jeg SU, og flytte på landet; min plan er at tage hf enten i klasse eller på enkeltfag, så det skal også være et sted med ikke aaaalt for langt på cykel til en by med hf-muligheder. smile Jeg kan godt betale indskuddet smile 

Lidt om mig: jeg er en pige på 18 år, der sidste år droppede ud af 2.g fordi jeg blev involveret i en masse Occupy aktivisme (jeg er en af de der ustyrlige vegetar anarkist permakultur pippi man-skal-have-det-skæg-uden-regler-(men-være-ordentlig) piger)- Siden da har jeg aktivistet, demonstreret, arrangeret, organiseret, skraldet, sunget, levet, blaffet, rejst, filmet, udgivet, mødt, SNAKKET, tænkt og drømt. Jeg har levet sigøjnerlivet og tjent penge ved at spille musik på gaden, boet hist og her, udgjort den lille del af avantgarder, hippier, bohemer, aktivister, der tager sig af alt det, de andre ikke lægger mærke til. Jeg har (pludselig xD) fået lyst til at læse biotek på uni samt at bo et smukt sted i 2-3 år med tid til at tage studentereksamen, læse, male, skrive, synge, træne – kort sagt: til at øve laugh, sammen med dejlige personer smile

Eventuelle muligheder til et hus (hurtig søgning, bare for at hjælpe fantasien lidt på vej): 
http://www.lejebolig.dk/lejebo…..aerkshus 
http://www.lejebolig.dk/lejebo…..uus-gods 
http://www.lejebolig.dk/lejebo…..-knudsoe 
http://www.lejebolig.dk/lejebo…..orebaelt 

Så kom! Flyt med! Vær med til at skabe et awesome sted! Jeg søger nogle nice, friske, sjove, cool unge mennesker (eller whatever laugh) med mod på landlig/skovlig/strandlig idyl, evt. med mulighed for hestehold. Det kunne fx være at du har haft et vildt liv (eller ikke) og også gerne vil tage studentereksamen ligesom mig, måske hvis du er kunstner og vil bo et billigt inspirerende sted med indbygget atelier og let til koncentration, arbejder hjemme, vil være selvforsynende eller noget andet. Det ville være superfedt hvis du har/tænker på at anskaffe dig en hund, så de kan nyde hinandens selskab. Whatever your reasons; findes der nogle derude?

Du kan eventuelt skrive til mig på roesles@hotmail.com eller ringe på 41109131 

laugh Røsle

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
7 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0