forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
To ledige andele i kollektivet Lyngfryd i Vanløse
15. januar 2013
14:20
Avatar
Lyngfryd
Vanløse
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
18. maj 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

 

Steffen og Troels flytter sammen med deres kærester, så derfor søger vi nu nye andelshavere. Den ene andel er ledig fra 1. april, og den anden fra 1. maj 2013. En andel koster 36.000 kroner. Huslejen er på 3000 kroner i måneden og inkluderer bl.a. el, vand, varme og avis. Vi betaler hver 870 kroner i måneden i madpenge (der bl.a. går til morgenmad, brød, aftensmad, husholdningsartikler).

 

Om kollektivet

Vi bor ti voksne i alderen 24-30 og to børn (Alvin på 1 ½ år og Birk, der er 3 år).

Vi bor i en stor, flot villa i Vanløse. Til huset hører der en dejlig have med bålplads, æble- og mirabelletræer, en veranda, værksted og et stort cykelskur. Fra tid til anden laver vi små og store byggeprojekter i kollektivet, som folk deltager i så godt de kan. P.t er vi i gang med at lægge køkkenet sammen med den ene af vores stuer. Vi elsker at hygge. Vi ser film, går i byen, drikker øl i havestuen og hvad vi ellers kan finde på at lave sammen. Vi har fællesspisning, der oftest er vegetarisk/vegansk, da vi har 2 veganere og et par vegetarer i huset. Du kan se mere om kollektivet på vores hjemmeside http://www.lyngfryd.dk. Skriv en mail til lyngfryd@lyngfryd.dk og fortæl lidt om dig selv eller ring til 29 89 54 10, så finder vi en dag, du kan komme til rundvisning.   

 

Om os

Thomas er 24 år gammel og arbejder som pædagogmedhjælper i det Lysserøde Børnehus på Christiania. Thomas er politisk engageret, specielt i klimapolitik. Han har også en baggrund som anlægsgartner, men vil starte på pædagoguddannelsen til sommer.

 

Freya er 24 år gammel og læser jordbrugsøkonomi. Lige nu læser hun op til sin sidste eksamen på studiet. Hun er queer aktivist og går i søvne. Hun er oprindeligt fra Belgien, men arbejder på at få dansk statsborgerskab.

 

Ida er 26 og har studeret sociologi.  Nu arbejder hum som restaurantbestyrer og handikaphjælper. Pladesamlingen, koncerter, rejser og taghaveprojekter er bare nogle af de ting der optager hende. Ida er meget høj og distræt.

 

Ronja er 27 år og mor til Alvin. Hun er i gang med at tage en HF, og vil begynde på jordmoderuddannelsen, når hun er færdig med det. Hun har tidligere sejlet meget, blandt andet på skoleskibet George Stage.    

 

Thea er 28 år gammel og uddannet pædagog. Hun arbejder i en skovbørnehave på Frederiksberg. Thea praktiserer yoga, er ø-lejr aktivist og er en smuk mavedanser.

 

Sofie er 28 år og har studeret development studies på Lunds universitet. Sofie er mange ting; queer aktivist, hverdagsdetektiv, aktiv i Kvindehuset, medvirkende i Bøssehusets årlige musical. Hun har desuden elefantførerbevis, men har dog ingen elefant for tiden.

 

Astrid er 30 år gammel og mor til Birk. Astrid studerer kinesisk og supplerer sin SU ved at freelance som lysassistent i filmbranchen. Og så er hun også ret sej til capoeira.

 

Tim er 30 år gammel og far til Birk. Han arbejder som gymnasielærer og underviser i engelsk og samfundsfag. Tim elsker gyserfilm, tegneserier, whisky og Scooter (altså 90’er fænomenet). Tim tror han er 82 år, og er tidligere punker som engang var ved at blive kvalt i en flæskesvær.

 

Vi glæder os til at møde dig!

 

Hilsen Lyngfryd

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0