forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Slottet - afslappet bofællesskab søger ny beboer
31. oktober 2011
23:07
Avatar
Slottet: David, Anders og Rikke
Member
Members
Forum Posts: 9
Member Since:
10. juni 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Om os:
Vi er et lille bofællesskab på 3 personer, David på 27, Anders på 29 og Rikke på 25. Vi bor sammen som en lille familie og hygger os vældig meget. 🙂 Vi spiser ofte sammen. Vi har en lille urtehave på vores 16 kvms terrasse. Vi elsker at stene sammen – høre musik, se film eller bare snakke. Vi er også ude og opleve verden en gang imellem, diverse koncerter, øen o.lign. Af vores venner får vi at vide at her er en dejlig og hyggelig stemning – her kan man slappe af og være sig selv.

De to gutter er med i et band, så det bruger de et par aftener på om ugen. Så her er også mulighed for at være sig selv af og til.

Her bor også to katte, så en ny beboer skal være glad for katte og respektere dem som vi gør. 
Der bliver røget indenfor (sjældent cigaretter) så det skal man være indforstået med.
Vores hjem er ryddeligt, men ingen af os lider af rengøringsvanvid. Vi tager den med ro.

Om lejligheden:
Lejligheden er 1. salen af et hus, udlejer bor i stuen. Den er beliggende på Slotsherrensvej i Vanløse. Området er et grønt og stille villakvarter, væk fra byens larm. Lejligheden er ca. 130 kvm. Består af et lille køkken, en stor stue, et mindre kontor/læserum, to badeværelser, en terrasse, en altan/øltan og tre værelser. Adgang til kælderrum, vaskemaskine og tørretumbler. Værelset der udlejes er ca. 10 kvm og møbleret (men de kan fjernes). 
Vi deler huslejen ligeligt, og inkl. lidt ekstra til elregninger, licens osv. ligger huslejen på 3100 månedligt. Herudover lægger vi 1000 kr. i en fælleskasse til madvarer og andre livsnødvendigheder, som for det meste rækker måneden ud. Vi prioriterer økologiske madvarer, så nogen vil synes det er lidt dyrt at bo her, men vi vil ikke have gift i vores mad eller støtte dyremishandling. Vi håber at kunne finde en der tænker ligeledes. Til gengæld sparer vi på maden ved at vi køber ind sammen. Så hvis du alligevel ville købe økologisk, så er vi en sweet deal. 🙂 
NB: Da vi har boet her i over 2 år er indskuddet betalt. Du kan altså flytte direkte ind uden at betale indskud. Værelset er ledigt NU.

Skriv til rikkekhemmingsen@gmail.com eller ring på 30952682 (Rikke) / 30954123 (Anders) hvis Slottet lyder som et sted for dig.

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
8 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0