forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Skyttegraven søger nye beboere
17. juli 2013
12:00
Avatar
skyttevej
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
17. juli 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Skyttevej, 4000 Roskilde.
Kollektivet Skyttegraven søger nye beboere! Vi har to små værelser klar til beboere hurtigst muligt og tre større værelser klar til beboere 1. august. 
Kollektivet har eksiteret i 5 år, så der er mange erfaringer. 
Der er plads til 9 beboere i alt. Der er stor fælles stue med sofagruppe og spisebord, stor have som kan bruges til lige hvad hjertet begærer og øvelokale med bar til fester og mindre koncerter. 

Aftensmaden er fælles og vegetarisk. Er man kødspiser og har man svært ved at undvære sin leverpostej, så kan vi nok godt finde plads i køleskabet, men køkkenet er kødfrit, med undtagelse af fisk, på egne pander. 

Beboernes alder er fra 20-23 år, og vi leder efter ansvarsbevidste kollektivister i 20'erne. 
Værelserne er forskellige størrelser, men gennemsnitligt ligger lejen på 3000. Lejen varierer selvfølgelig lidt efter størrelse. Det dækker el, varme og vand. Desuden betaler vi hver måned 500 kr. til fælleskontoen. For det bliver der købt aftensmad, sæbe, vaskepulver, tandpasta osv. 

 Vi prøver at skralde så tit vi kan. Både af økonomiske og politiske grunde. 
Vi spiser sammen hver aften og gør rent sammen hver mandag hvor vi også holder husmøde. Det forventes at man deltager aktivt og vi vil rigtig gerne have nogle folk ind som har en masse sjove påhit og vil gøre noget for fællesskabet. 

 

Peter er 23 år, pædagog, rollespiller og spiller amerikansk fodbold. Han er politisk engageret og bekæmper snavs og bakterier på alle planer. Peter er også  vild med grafitti og dokumentarfilm. 
Emil er 20 år, faktamedarbejder men har planer om at læse humanistisk teknologi på ruc til næste år. Emil kan også godt lide rollespil og amerikansk fodbold. Han er kun vegetar hjemme i kollektivet.
Nanna er 22 år, livsnyder og håber på at skulle læse bæredygtigt design til september. Hun kan godt lide at arbejde i haven, læse tykke bøger og se gamle film. Nanna mener at problemer bedst løses med forståelse. 
Vi holder alle tre af snaps, øl, karrysild og klassisk musik men det er ikke noget krav (: 
Cris er den fjerde beboer men hun er ikke så tit hjemme. Hun er punker, spiller guitar og har to slanger og er rigtig flink. 

Så er du en social, glad, energisk, frisk person og tænker det lige er noget for dig, så kontakt os på Skyttegraven@godmail.dk eller nanna.kw@gmail.com og find en dag du kan besøge os og se om det er noget for dig. 

Mange hilsner fra Kollektivet Skyttegraven 

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0