forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Skønt kollektiv på Østerbro søger kvindelig fremlejer
19. september 2011
18:43
Avatar
Kildekolle
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
6. maj 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
Kære alle, 
Da vores medkollektivist Camilla flytter ud, søger vi en ny beboer til fremleje fra 1. november til 1.maj.
Du vil komme til at bo sammen med to unge mænd og en ung kvinde på 24-29 år, der er hhv. færdiguddannede og studerende. Vi er et lille kollektiv på Østerbro i et superhyggeligt byggeforeningshus (kartoffelrækkelignende) i fire etager på Kildevældsgade, hvor vi holder til på første sal, stueetagen samt i kælderen. Til huset hører skøn privat sydvendt gårdhave.
Vi leder efter en ung kvinde i alderen 24-30 år, der har tid og lyst til at være del af et fællesskab, og som har stor hang til socialt samvær.
Der er masser af fælles plads at boltre sig på i huset. Vi har en dejlig rummelig stue med brændeovn samt et fint stort køkken og lille bryggers med opvaskemaskine i stueetagen. Dertil kommer et flot badeværelse med både brus og karbad. I kælderen er der vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler samt et lille værksted.
Da fremlejemålet i virkeligheden er et resultat af to beboere der er i udlandet på skift, vil du skulle bo på to forskellige værelser. Værelserne er på 11/12 km2 og er begge placeret på 1. etagen meget tæt på hinanden. De er begge delvis møbleret.
Vi skiftes til at lave aftensmad mandag-torsdag og deles også om morgenmadsprodukter, frugt, tørvarer mv. Vi forventer du er ikke-ryger/festryger. Husdyr er ikke tilladt. Derudover skal du være indstillet på at bo i kollektiv, og hvad det medfører af fællesskab, hyggesnakken, en øl på den lokale på hjørnet, rødvin til middagen og en fest i ny og næ, men også forpligtelser som husmøde, rengøring, snerydning og pasning af gårdhave mv.
Lejen er på 3.750 kr., og dertil kommer månedlig indbetaling til fælleskonto på 800 kr., der dækker fælles udgifter, herunder madordning og internet. Depositum svarer til 2 måneders leje.
Vi er et relativt nystartet kollektiv, så du får også mulighed for at komme op med ideer og få indflydelse på, hvordan kollektivet fungerer :-).
Hvis det lyder som noget for dig, kan du skrive til kildekolle@gmail.com og fortælle lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil bo i  kollektiv.
Samtaler afholdes søndag d. 25/6 2011 (eftermiddag/aften).
Vi glæder os til at høre fra dig.
Mange hilsner,
Hans og Rasmus, Iben og Camilla
Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0