forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Økokollektiv i Halllingelille ved Ringsted
23. januar 2014
00:44
Avatar
Camilla Nielsen-Englyst
Member
Members
Forum Posts: 17
Member Since:
17. november 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Beboere søges til Kollektivet ved Mælkevejen

Vil du bo i et dejligt kollektiv i en økolandsby?

Vi bor på en skøn gård med en drøm af en have mellem Roskilde og Ringsted, 45 min. i bil fra København, tæt på skov og sø.

Vi er en aktiv del af økolandsbyen Hallingelille med gode forudsætninger for at være del af både det mindre og det større fællesskab, hvor vi bor sammen med plads og rum til det individuelle. Vi bor p.t. fem mennesker (2 mænd og 3 kvinder, 34-47 år), der værdsætter udvikling og er nysgerrige på processer, der gør os klogere og mere rummelige.

Vi søger ligesindede, der har lyst til at engagere sig i opbygningen af et nærende og omsorgsfuldt fællesskab. Samtidig har vi et praktisk fællesskab, hvor vi holder gården ved lige og har forpligtelser i Hallingelille i form af arbejdsdage og arbejdsgrupper.

Vi har plads til 3 nye beboere m/u børn. Med to katte, to minigrise og en hund på deltid kan vi ikke byde flere firbenede beboere velkommen i huset, lige nu.craigImage Enlarger

Her er rig mulighed for at leve et socialt liv midt i fantastisk natur. Udover gårdens aktiviteter er der fællesspisning fire gange om ugen i landsbyens fælleshus, og der tilbydes ofte forskellige kurser. Lige nu er der yoga flere gange ugentligt og 5 Rytmer dans. Hertil kommer koncerter, film, sauna ved egen badesø mm. De naturskønne, historiske landskaber omkring Hallingelille inviterer til skovture, rideture, shelterovernatning, svampeplukning, roning og badning i en af Danmarks reneste badesøer, Haraldsted sø.

På gården har vi fælles køkken-/alrum, to stuer og et gæsteværelse. De individuelle værelser er ca. 12, 16 (plus stort indbygget skab og reol) og 20 kvm (sidstnævnte er to små værelser i sammenhæng) og koster hhv. 3.650 kr., 3.850 kr. og 4.175 kr. Huslejen inkluderer forbrug, kontingent til Hallingelille, avis (Information), internet og hjemmedyrkede, økologiske grøntsager. Herudover 1.000 kr. til fælles, primært økologisk, madbudget.

Vil du bo på landet og være en del af et både større og mindre fællesskab med økologi, bæredygtighed og udvikling i fokus? Så skriv lidt om dig selv og hvorfor, du godt kunne tænke dig at bo på Mælkevejen. Send det til:milk@superlativ.dk.

Vi holder besøgsdage 1. februar kl 15-17 og 15. februar kl 12-14, hvor potentielle kollektivister kan møde kollektivet og omvendt. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Nis, tlf. 30746668 eller Camilla, tlf. 29723145

http://www.hallingelille.dk/da.....aelkevejen

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0