forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Øko-fællesskab i Nordsjælland - ledigt værelse
21. marts 2015
11:20
Avatar
sirigri
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
14. september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Bofællesskab søger ny fælle! Vi bor i et stort hus ved Økosamfundet Dyssekilde (ØD) i Nordsjælland (se http://www.dyssekilde.dk), hvor vi deler stue, køkken, bad og en stor have. En unik kombination af et mangfoldigt og kreativt lokalmiljø af mennesker i alle aldre, naturens herligheder (stranden ligger blot 2 km væk), og nem adgang til København med det offentlige - toget går faktisk lige til døren.

Siri er 37, husets ejer og en ordentlig bonderøv, der stræber efter selvforsyning og sunde økologiske kredsløb. Håbet er at blive så bæredygtig (i bred forstand), at hun til sidst kan generere noget ekstra energi til at udfolde sin indre billedkunstner og andet uudlevet potentiale.

Sønke er en gammel romantiker på 57, der har sejlet havene tynde efter jagten på det tabte paradis. Nu har han kastet anker her - hvor han med sit væsen og sin håndværksmæssige kunnen bidrager til det muliges kunst, medens vi bygger vores jordslot op.

Katja er 35 år og naturelsker, med en speciel passion for gamle træer, yoga, massage og at arrangere festivaler med hjertet.

Louise er 33 og mor til Leyla og Naomi på 3 og 1 år. Derudover udfolder hun sig med akroyoga, børneyoga, orientalsk dans og kreative kreationer, og overvåger nogle gange en syg mands vejrtrækningsapparat om nætterne.

Kalle er vores kat og vores forbillede, hvad angår procesarbejde og transformation fra traumatiseret skyggevæsen til harmonisk og tillidsfuld kælebamse.

Vi sorterer vores affald efter alle kunstens regler, holder ænder og høns og nogenlunde rent, spiser og snakker ret sundt og tit sammen, dyrker yoga og grønne sager, mediterer/går ture/fester/danser en gang i mellem, og bliver hele tiden klogere på os selv og hinanden.

Fra 1. maj bliver et dejligt sydvendt værelse ledigt, på 12,5m2 med udsigt til haven og hønsene. Det koster 3500,- inkl. forbrug. Hvis du er interesseret vil vi gerne høre fra dig, og eventuelt mødes med dig! Ung eller gammel, kvinde eller mand - det vigtigste er at vi svinger sammen J

Tag kontakt, og lad os se hvad der opstår!

mobil 41588382 sirigri@gmail.com

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0