forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Nystartet kollektiv i Valby søger 2 eller 3 boboere
14. marts 2013
18:55
Avatar
Annika
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
26. maj 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

OBS! Opdatering 16-03-13; Vi er foreløbigt fuldtallige, så vi modtager desværre ikke flere ansøgninger.

Hej Hej!

Vi hedder Annika, Ditte, Thorkild og Jarl og vi starter et nyt kollektiv den 1. april

Vi ønsker at skabe et socialt og hyggeligt kollektiv hvor man har lyst til at være og bruge tid. Vi har ikke afgjort så meget andet end dette, da vi gerne vil have at dem der kommer til at bo her også kommer til at være med til at danne rammerne omkring hjemmet.

Annika  26år, psykologistuderende med følgende hobbyer; Brydning, gospel og teater rollespil. Hun kan godt lide varianter over kød. Derudover kan hun godt lide at gå på cafe og spise mad og drikke.

Ditte er 24år, læser biologi og bruger sin fritid som bestyrelsesmedlem i dansk naturfrednings forenings studenterafdeling i København. Hun kan godt lide friluftsliv , håndarbejde og ting i hjemmet. Nyeste hobby er lagkage.

Thorkild er en 20år og er distributør af japanske kendama og vild god til at lave tricks. Han har gået til brydning, men gør det ikke længere. I hans fritid dyrker han kendama. Engang skatede han, men så brækkede han sin ankel og så spillede han bare kendama. Derudover mediterer han i Sahaj Marg.

Jarl er 25år, geolog og kan godt lide at fordybe sig i naturens mysterier. Derudover bruger han sin tid på at slås computer og spille ninjutsu. Han kan godt lide episke vandreture i alle slags natur og at cykle rigtig hurtigt.

Vi søger enkeltpersoner eller par til at bo med os i et nystartet kollektiv på Vigerslev Alle i Valby. Det er et dejligt rækkehus. Soveværelser er små (~10km2), tilgengæld er der en stor stue med ovenvinduer og en hel væg mod vest af vinduer. Huset er i 3 sale, med en kælder, 1. sal og stue og endda en have! ! Vi regner med at være 6, men kunne godt akkommoderer 7 eller måske 8. Med 6 bliver huslejen 2700kr per mand, med forbrug, og depositum plus 3 måneders permanent forudbetalt husleje beløber sig på 12800kr. Derudover skal man regne med omkring 1000kr i startsudgifter såsom maling og hvidevarer. Vi vil også gerne have fælles madbudget på 800-1000kr om måneden.

 

Hvis det har interesse skriv til jegkenderdig@hotmail.com.

Skriv gerne lidt om dig selv og om dine forventninger til at bo i et kollektiv, og anfør hvornår du vil kunne flytte ind. Anfør også meget gerne dit tlf-nr.

 

 

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
4 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0