forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Nystartet bofællesskab i Aarhus søger ny kvindelig beboer
9. december 2013
19:26
Avatar
Christinne
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
9. december 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej derude!

 

Vi er 3 studerende, der har fået fingrene i et lækkert rækkehus lige ud til Risskoven i Aarhus, som vi har planer om at gøre til Aarhus' hyggeligste bofællesskab!

 

Rækkehuset ligger på Gustav Holms vej i Aarhus N. Det er måske ikke centrum, men det er kun 2 km fra universitetet og tæt på skov og strand.

 

Vi søger en kvindelig beboer i alderen 22-27, som gerne må være studerende.

 

Vi er Lars på 23, der læser medicinalkemi på 4. år, Mads på 23, der læser molekylærbiologi på 4. år, og Christinne på 24, der er ved at tage sin PhD i medicinalkemi. Vi kender hinanden fra studiet, hvor vi 2 år i træk har været tutorer sammen. Umiddelbart lyder vi som en flok nørder, men fortvivl ikke - vi har også andre interesser!

 

Vi er alle pjattede med hyggelige stunder, og det gør ikke noget, at de fra tid til anden indebærer varierende mængder af rødvin. Når tiden er til det, kan vi godt lide at udforske vores små kreative sider. Lars er en til tider ihærdig maler og Christinne prøver så småt at følge efter, ellers går hun igang med et projekt sammen med sin symaskine. Mads er manden med et par guitarer (og vist nok også et keyboard), der nyder god musik. Derudover har Lars og Christinne begge opdaget det fantastiske ved vinterbadning.

 

Vi vil gerne gøre bofællesskabet til et fælles projekt, og da vi er et nystartet bofællesskab er der rig mulighed for at få indflydelse på, hvordan tingene skal hænge sammen. Vi vil gerne lave en form for fælles madordning i så stort et omfang, det kan lade sig gøre. 

 

Det ledige værelse er 9 kvm, men derudover har vi en hel fælles underetage med køkken/alrum/stue. Hele huset er 128 kvm. Indflytning er i starten af februar. Husleje er 3009 kr + forbrug (ca. 300 for el/vand/varme). Depositum er 3*husleje og derudover er der 1 måneds forudbetalt leje.

 

Hvis det har fanget din opmærksomhed, eller du har spørgsmål, så skriv en mail til gustavholmsvej56@gmail.com, hvor du meget gerne må fortælle lidt om, hvem du er.

 

Mange hilsener fra Lars, Mads og Christinne

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
13 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0