forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Nødebo-kollektiv søger to beboere!
21. august 2011
12:21
Avatar
Sonja Høpfner
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
16. november 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

                                                                       

                                                                        Φ NødeboKollektiv Φ

  Drømmen bliver endelig til virkelighed...! - at komme lidt ud af byen for en tid, i nærheden af skov og vand. Vi er 4 udflyttere fra 3 forskellige kollektiver i København, der har fundet en dejlig stor villa i en mindre by kaldet Nødebo,nær Hillerød,  som vi flytter ind i d. 1. oktober.
Vi er temmelig broget flok,  mellem 22 – 30 år, og meget snart to helt små, plus en dejlig Border collie, og en lille killing vi for nylig fandt forladt i de Københavnske gader. Pt. udvider vi ikke mere på dyrefronten! 

   Vi har alle en rimelig stærk tilknytning til København, med studie- arbejde og socialt. Derfor kommer en del af os til at pendle frem og tilbage flere dage om ugen. Det tager omkring en time at komme frem. Vi drømmer om måske senere at købe en “øko delebil” til kollektivet som kan pendle mellem Nødebo og Kbh og ellers bruges til vore interesser...  

Φ Hvad vi gerne vil med kollektivet:

  Vi vil gerne skabe et kollektiv med masser af liv, sjæl og ånd, hvor vi engagerer os i hver enkelt beboer og i samarbejdet mellem os,  i verden og i kosmos. Et kollektiv der kan give drivkraft og skabe et kreativt rum til udfoldelse af alt fra permakultur (eksperimenterende havearbejde) til store badedag i Esrum sø for udbrændte københavnske aktivister. Vi ønsker at kollektivet kan være et sted hvor ideer opstår og leves ud. Undersøge om der er grobund  for at starte Hillerød Fødevare Fællesskab op, og på andre måder deltage i lokalområdet med udviklings øjne og hænder.

  Vi vil gerne at der er plads til at lege og hænge ud med børnene, samtidig med at der er rum og plads til at hænge, feste og hygge med de voksne. Tage på cykelture, og sejle på søen. Lave hjemme Bio, fixe cykler og anden Storm P stil i værkstedet. Lave lækker mad, og bruge haven til Alverdens Aktiviteter...!

◊  At Vi, og du der kommer - er med til at skabe stedet sammen fra starten, finde plads til allerflest mulige behov...

Φ Villaen:

  Det en skøn og rummelig 3 etagers Villa, med 6 rigtig gode værelser, et stort køkken alrum med omliggende terrasse og brændeovn og en lys stue på 1 sal med pejs, og her hen over er et gæsteværelse. I kælderen er der også et godt vaskerum/værksted , et 'the køkken' og  sidst en sauna. Til huset høre også en dejlig stor have, lidt vild og lidt tæmmet.
Huslejen er på 2000 pr. person, plus forbrug, som vi indtil videre ikke ved hvad bliver. Derudover vil vi have en fælles madkasse på mellem 500 og 1000 kr. alt efter hvad vi bliver enige om. Ved indflytning er der et indskud på 6000 kr. og en måneds husleje.

Φ Vi søger:

  Dig – som for hvem, alt det ovenstående lyder tiltalende! 
Skriv til os, om dig selv, om hvorfor og hvordan du har lyst til at være del af vores kollektiv....!!! Og skriv også gerne med spørgsmål...

Skriv til : noedebokollektiv@gmail.com

Vi vil holde samtaler løbende, og giver besked derom...

Ha det skønt !

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
8 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0