forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Lad os starte et nyt kollektiv i KBH!
7. april 2012
13:46
Avatar
Anne Kristensen
Member
Members
Forum Posts: 7
Member Since:
7. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

NB! Der er en herinde fra der har gjort mig opmærksom på at hun har skrevet et indlæg i går, som stadig ikke er vist, så jeg er ikke sikker på at det virker. Så hvis der er flere der har skrevet, vil I så ikke være søde at kontakte mig pr mail: nittenmarsvin@hotmail.com
Anne 🙂

Hej!

Hvis du er træt af at bo på værelse i en lejlighed hvor beboerne ikke har noget som helst socialt sammen, så er vi to – forhåbentlig flere.

Jeg er en pige på 23 år, som enormt gerne vil flytte i kollektiv med alt hvad det indebærer af spontan hygge, gode rødvins snakke, movie nights, grillaftener… You name it 🙂 Men jeg synes det er en jungle at finde et, så jeg tænker.. Lad os lave et nyt!

Jeg har selv rejst en del – har boet to vintre i Norge, hvor jeg arbejdede som skiinstruktør og har rejst på Cuba og i Sydamerika et halvt år. Udover det kan jeg enormt godt lide at høre musik, jeg spiller selv lidt guitar og er ret kreativ – jeg syr en del, maler lidt og laver lidt smykker og så kan jeg godt li at sætte gamle ting i stand eller lave dem om. Og så er jeg enormt meget en livsnyder, der elsker god mad, kage, rødvin, festlige aftener, hyggelige stunder, bål og spontane udflugter!

Der er selvfølgelig overhovedet ikke noget krav om at vi skal være ens, det ville være rigtigt kedeligt, men det ku være fedt med nogenlunde samme livssyn og nogle af de samme interesser:)

Personligt vil jeg meget gerne bo på Frederiksberg/Nørrebro, så jeg tænker umiddelbart en stor lejlighed, et kollektiv med 4-6personer – både m/k i alderen 22-28 år. Men kom med jeres ideer og altså.. Så lad os gøre det! 🙂 Aaaaah, hvor ku det være godt!

9. april 2012
17:25
Avatar
Ida-Marie Højris
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
9. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Anne!

 

Jeg kunne godt være interesseret i at være med i dit bofællesskab!

Mit navn er Ida-Marie Højris. Jeg er 22 år og går på 1. år på Danmarks Designskole, hvilket jeg er super glad for! 

Jeg bor pt. sammen med en veninde i en lejlighed i NV, men jeg savner at bo sammen med flere mennesker og have folk omkring mig hele tiden. 

Jeg elsker musik, elsker at danse, kan aller bedst lide at bo højt, kan godt lide katte og alt det der, og så er jeg et meget åbent mennekse.

Jeg har tidligere boet i to forskellige bofællesskaber så jeg har prøvet det før. Hvis det kan lade sig gøre at finde en ordentlig lejlighed er jeg helt sikkert på. Jeg ville ikke have noget imod at bo på Frederiksberg/Nørrebro eller Vesterbro.

9. april 2012
22:23
Avatar
Morten Vestergaard
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
9. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej de damer. Jeg er en fyr på 23 der pt bor ved RUC uden for Roskilde. Jeg studerer humaniora på 4. semester på RUC. Jeg bor for mig selv i en lejlighed lige ved siden af mit universitet, og det er dejlig praktisk når man skal til og fra skole. Men det er upraktisk når man skal ind til KBH, hvilket jeg tit skal. Så jeg vill ikke have noget imod at flytte tættere på KBH. Men mest af alt har jeg bare besluttet at jeg gerne vil flytte i et kollektiv, for at få flere mennesker omkring mig og dele flere hyggelige stunder med andre, både mænd og kvinder. Det skal nævnes at jeg er veganer. Men det kan vi måske finde en løsning på. Min primære fritidsinteresse er musik, og jeg spiller og synger en del hjemme hos mig selv. Men jeg vil selvfølgelig være hensynsfuld når jeg flytter sammen med andre. Jeg løber tre gange om ugen (i bare tæer), interesserer mig ikke for politik, elsker dyr og er generelt et åbent menneske. Jeg er optimist. Jeg er i forvejen i dialog med to af mine veninder om at finde en treværelses et sted i KBH. Måske kan jeg snakke med dem om muligheden for et kollektiv i stedet (: Jeg er ihvertfald interesseret i hvad i finder ud af her i tråden.

10. april 2012
11:27
Avatar
Anne Kristensen
Member
Members
Forum Posts: 7
Member Since:
7. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej begge to.

 

Vi er nogle stykker der har snakket om at mødes lørdag omkring kl 10 formiddag og lige se hinanden an, det er lidt svært at finde ud af om man svinger pr mail. :)Men jeg mangler lige at høre fra et par stykker af de andre om de kan der.  Men ville I kunne det, hvis det var? 🙂

 

Venlig hilsen

Anne

10. april 2012
13:20
Avatar
Morten Vestergaard
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
9. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Kl 10 om formiddagen nu på lørdag? Der kan jeg godt! Hvor mødes vi? Måske kan jeg tage 2 veninder med som jeg overvejer at finde noget sammen med? Hvor mange havde i tænkt jer vi sku være. Mvh

10. april 2012
14:24
Avatar
Anne Kristensen
Member
Members
Forum Posts: 7
Member Since:
7. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ehm, jeg tænker umiddelbart maks. 6 personer, det er svært nok at finde en lejlighed der er så stor.. Og vi er allerede 7 der skal mødes, hvis alle de andre er friske, så måske vi skulle starte ud med det i første omgang og så tage den derfra 🙂

11. april 2012
13:10
Avatar
Anne Kristensen
Member
Members
Forum Posts: 7
Member Since:
7. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Morten.

Hvis du stadig er frisk på at mødes, selvom det bliver uden dine veninder i første omgang, må du meget gerne smide en mail (min mailadresse er i indlægget) så sender jeg dig hvor vi finder ud af at mødes.

Anne

22. april 2012
22:41
Avatar
Nikolaj Dinsen
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
22. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

hej anne

jeg ved ikke om det er forsent at være med, men jeg er meget interesseret. Jeg er en dreng på 20 år. meget musik interesseret, kreativ og arbejdsom. Jeg kan godt lide at bygge og skabe, og har det altid godt når jeg har et projekt igang. især hvis det er noget der kræver snilde. jeg arbejder som lærevikar i humlebæk hvor jeg bl.a. underviser et sammenspils hold. Jeg bruger rigtig meget tid på musik og mit band, ville derfor også elske at flytte ind med nogen der eventuelt kunne have lyst til at bruge en aften på at drikke vin, snakke teknik og høre plader.

Som person er jeg meget åben og glad og har det bedst med mennesker omkring mig, hvilket jeg derfor tit har. har en meget ligetil tilgang til livet og er altid klar på at give en hjælpende hånd.

håber ikke jeg er forsent på den, ellers må du skrive hvis der bliver noget ledigt. 

1. maj 2012
09:31
Avatar
Ida Emilie Sørensen
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
22. maj 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg kommer også lidt sent ind fra sidelinien kan jeg se, men jeg blev simpelthen så glad da jeg så tråden. Det er lige sådan jeg har gået og drømt om at bo.

Jeg er en pige på 22 år der lige nu bor alene på nørrebro og arbejder på fuldtdrøn i en vuggestue. Jeg har søgt uddannelse til sommer og håber at komme ind på enten KUA eller RUC.

Jeg drømmer om et kollektivbo som man hører om det i historierne - med fællesaftener, hygge, krea, madlavning og liv i hytten. Jeg er selv en åben person med en umættelig nysgerrighed og en lyst til samvær. Ellers er jeg bl.a. rigtig glad for at gå og nørkle med diverse kreaprojekter, bøger, film, initiativer som urbane haver og fødevarefælledskaber, byliv og at lave mad.

Jeg elsker at rejse og er nysgerrig på verden. Jeg er i januar vendt hjem fra en tre måneders fantastisk rejse til Nepal og Indien.

Skriv hvis I kan bruge en ekstra interesseret, der er klar på at gøre hvad der skal til for at det her kan blive til noget - det lyder så spændende.

 

Jeg bor som sagt på nørrebro og ville synes det var fantastisk at finde noget her, men det er bestemt ikke det vigtigste.

min mail er: idaemilies@gmail.com

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
10 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0