forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektivet XylophonoPolso søger en ny kollektivist fra oktober
8. august 2011
21:14
Avatar
xylophonopolso
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
8. august 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

VI HAR ALLEREDE FÅET EN MASSE FANTASTISKE HENVENDELSER OG SØGER IKKE LÆNGERE, MEN KAN IKKE FINDE UD AF AT SLETTE INDLÆG...

 

Vi er 4 personer, der søger en femte kollektivist fra oktober, til vores kollektiv. Vi bor i et stort hus med en have på Østerbro – lige ved Nørrebro og Ryparken.

Vi kan godt lide at være i haven og lave bål (og gro ting man kan spise). At tage på kollektiv-weekend. At spille spil, drikke rødvin og se film (ikke på samme tid, nødvendigvis). . Og vi kan godt lide at have venner på besøg. Og ikke mindst kan vi godt lide at cykle og bade og musik + politik + fusion festivalen + aktivisme + pynt og farver og farvet lys og venstrefløjen. Vi kan også godt lide at være fulde og skæve og feste nogen gange.

Vi kan ikke lide moraliserende fornuftigPer, politiet og fodbold i TV
(det gør ikke så meget for vi har ikke noget TV).

Vi er et vegetarisk kollektiv, der hovedsageligt spiser vegansk, men nogen gange er der nogen der spiser lidt kød. Vi går meget op i mad og spiser en blanding af skrald og dyr luksus fra Irma.
Derudover kommer vi nogen gange til at bruge lidt lang tid foran vores computere – dog ofte sammen, ved siden af hinanden.

Tue: Jeg er 26 år og håndværker, men arbejder nu i en surfbutik. Jeg kan godt lide farver (især lyserød og grøn), surfing og musik med hård bas.

Malte: Jeg er 27 år og skal starte på det Københavnske Kunstakademis billedekunstner skole til oktober. Jeg kommer fra København og har brugt meget af mit liv på politisk arbejde med omdrejnings punkt i transformation af køn, ejendomsret og symboler.

Tannie: Jeg er 30 år og er virkelig tæt på at være færdig med min RUC uddannelse i miljøplanlægning. Jeg går meget op i klimapolitik, men kan også godt lave andet politisk aktivisme. Jeg kan virkelig godt lide at dyrke grøntsager i haven, lave nice veganermad og kager og sy udklædningstøj.

Elisabeth: Jeg er en miljø og klimabevidst queer yogisk Færing der lige er blevet færdig med en Master i Human Økologi ved Lunds Universitet i Sverige. Derudover er International solidaritet med undertrykte folk verden over vigtigt for mig.

Huslejen er på 2250 kr. + 1000 kr. til madkassen! Der er en måneds husleje i depositum og 3 måneders opsigelse hvis du bliver træt af os igen.

Hvis du synes det passer til dig, så du skal ikke være bange for at skrive til os – vi er rigtig søde og huset er virkelig dope!

Elisabeth, Tue, Malte og Tannie

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0