forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektivet Vildreden søger 2 nye bofæller m/k
2. oktober 2013
21:30
Avatar
vildreden132@gmail.com
Member
Members
Forum Posts: 6
Member Since:
25. marts 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi er et hyggeligt kollektiv i alderen 26-30 år, og vi søger to glade og jævnaldrende mænd eller kvinder fra 1. december 2013, hvor to værelser bliver ledige, når Martha og Martin desværre skal flytte fra os.

Bag den flotteste blå dør midt på Østerbrogade gemmer sig vores 10-værelses herskabslejlighed (250 m2). Vildreden er meget mere end bare værelser og en stue. Vi er et lille fællesskab, der spiser kage, når vi holder møde, hvor der er en yndlingssofa, hvor vi drikker øl fra Guldbaren og spandevis af friskbrygget kaffe til en snak i køkkenet, hvor vi værdsætter velkokkererede gryderetter, og smækker madrasser ud over stuegulvet til en god film.

Vi er en blandet flok; Sara arbejder som jurist, elsker portvin og hygger om os alle, Emil har en ret imponerende pladesamling og en sarkasme man faktisk godt kan vænne sig til, Rikke er urbanist, er glad og har altid en sjov historie, Jeppe er den rareste jyde af os alle med store overarme, som man nogle gange får lov at ligge i, Søren ka’ li’ bajer og fodbold og er samtidig en reflekteret RUC’er, Lea læser psykologi, går gerne lange ture og gemmer på en tecknodanser og Jeppe Senior anmelder kunst, refererer Kant til middagsmaden og bager dejligt brød.

Vi spiser aftensmad sammen søndag til torsdag og skiftes til at lave lækker mad til hinanden. Det koster 1050 kr. pr. måned og dækker for mad, avis (pt. Information), vaskepulver, tandpasta m.m., og vigtigst af alt, en lille sjat til hyggekontoen. Huslejen ligger mellem 2850 og 3350 kr.

Skriv lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil bo i kollektiv inden søndag d. 13. oktober 2013 kl. 12 (!). Vores mail adresse er: vildreden132@gmail.com. Skriv også dit telefonnummer, så vi let kan få fat i dig.

Vi kontakter dig, hvis du skal til samtale. Samtalerne bliver afholdt tirsdag den 15. oktober 2013 fra om eftermiddagen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kærlig hilsen
Vildreden

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
3 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0