forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektivet Rambuk, Østerbro søger mandlig bofælle
19. juni 2012
06:04
Avatar
Nodeboet Kollektiv
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
23. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Se her: http://www.facebook.com/events.....849652015/

 

 
Vi fremlejer et værelse i vores kollektiv fra 1. september 2012 - 1. juli 2013. Kollektivet ligger på Nørrebrogade tæt på Stefansgade. Vi søger enten et par eller enkeltperson til at leje værelset. Værelset koster 4.000 kr., hvis man er én og 5.000, hvis man er to. Lejligheden er nyistandsat med nyt køkken/alrum med altan. Det deles af 3 andre end dig/jer. Værelset er 20 kvm. og kan lejes møbleret eller umøbleret, alt efter hvad du/ I foretrækker.
I kollektivet skal man stå for mad 3 gange om måneden per person og skiftes til at gøre rent ugentligt. Vi deler al mad og den der køber ind har frie hænder til at bestemme, hvad der skal købes. Det bliver ca. 1.000 kr. om måneden til mad sådan som det er nu. 
Vi kan godt lide at være sammen og arrangerer en gang imellem arbejdsdag og ture med kollektivet (vi har en enkelt gang været på Stevns). Hjemmet er åbent for venner og det er noget vi sætter pris på. 
Derfor søger vi også nogle søde mennesker, der kan lide samvær med andre og som ønsker at indgå i fællesskabet.
Det var det meget generelle. Vi vil meget gerne møde dig/jer og fortælle mere om, hvem vi er, og du/I kan få en rundvisning. 

mvh. Kristian

19. juni 2012
09:24
Avatar
Sille Bjelke
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
16. maj 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Krisian.

Jeg er meget interessere i jeres kollektiv. Har I en mail I kan kontaktes på eller foretækker i en ansøgning her igennem?

Ser frem til at høre fra jer.

P.S hvis I foretrækker anden kommunikationsmiddel er min mail

gnuen_ulla@hotmail.com og jeg kan også kontakes på 61686532

22. juni 2012
16:01
Avatar
DeepSpace9
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
24. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Krisian,

I am Mali, a 21-year-old girl from the Netherlands, and are very happy to have found your advertisement for this room in your Kollektiv! I will come to study in Copenhagen for one year, as part of a master program (sustainable tropical forestry), from September 2012 to July 2013. I have studied and lived the last four years in a communal student house in Wageningen, sharing everything and spending lots of time together. It would be great to continue living like this 🙂

 

I am in Copenhagen at the moment (couch surfing in the commune Friborgen, in Kastrup), and will stay here until the 28th of June. If you want to meet me in person, you can e-mail me to this address: mali.boomkens@gmail.com.

 

Hope to hear from you!

 

Hilsen, Mali

24. juni 2012
23:28
Avatar
annafuchs
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
26. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Kristian!

Vi er et par på 21 år fra Færøerne, som skal starte på Københavns Universitet her til sommer. Vi søger et sted at bo, og kunne meget godt tænke os at bo i jeres kollektiv. Vi har begge to boet i kollektiv før, da vi har været på sprogskoleophold, i henholdsvis London og Málaga, og det kunne vi meget godt lide. Derfor kender vi også betingelserne for at bo i fællesskab med andre, som at dele arbejdsopgaver og at respektere hinanden.

Vi får SU, og er derfor garanteret at kunne betale leje og mad hver måned.

Jeg, Elin Sofia, skal starte på antropologi studiet og Bjarki medicin. Vi er sociale og derfor er det perfekt for os at bo i kollektiv. Vi har mange fritidsinteresser, så som sport og musik.

Hvis værelset stadig er ledigt, vil vi meget gerne fortælle lidt mere om os selv. Eftersom vi bor på Færøerne, har vi desværre ikke mulighed for at komme forbi og få en rundvisning. Men vi kommer til København den 31. august, før vi skal videre til Frankrig på ferie.

Vi håber at høre fra jer!

bjarkienni@hotmail.com

Venlig Hilsen

Bjarki og Elin Sofía smile

8. august 2012
09:43
Avatar
kollektivetrambuk
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
10. maj 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Kollektivet Rambuk på Rosenvængets Sideallé på Østerbro har et ledigt værelse pr. 1. september 2012 og søger en mandlig beboer i alderen 28 til 38 år. 

Hvis du vil være med til at gøre Rambuk til et levende, sjovt og hyggeligt sted at bo, så kontakt os på fastnet 88429562 eller mail kollektivetrambuk@gmail.dk. Så arrangerer vi en rundvisning.

Huslejen er 2900 kr. pr. måned, og andelen koster 25.000 kr. Huslejen inkluderer trådløst internet, avis, tv-licens og forsikring.

Vi bor 3 kvinder og 3 mænd i Rambuk og vi har fælles husholdning (herunder mad, shampoo, tandpasta mv.). Det koster ca. 1800 kr. pr. måned.

Vi har madordning fem dage i ugen, hvor vi skiftes til at lave aftensmad. Vi står selv for rengøring og vedligeholdelse af lejligheden og vi gør meget ud af at her er rent og rart at være.

Lejligheden består af seks værelser, to store stuer, et stort spisekøkken med spisekammer samt et stort badeværelse og et mindre toilet.

Vi forventer at afholde samtaler i midt i august måned.

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
11 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0