forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektivet Rabarberpaladset i Vanløse søger indflytter
1. november 2013
13:11
Avatar
LindaHavanna
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
1. november 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi er et kollektiv etableret for godt 3 år siden, der har til huse i en 700 m2 stor herskabsvilla med veranda, balkon og frodig have i hjertet af Vanløse. Huset ligger to minutters gang fra S-tog og Metro, og en cykeltur til Nørreport tager tyve minutter. En af vores kollektivister søger nye græsgange, så der er en ledig andel med indflytning den 1. april 2014.

Lidt om os

Vi bor otte voksne (tre mænd og fem kvinder) mellem 27 og 38 år. Der er desuden fem børn mellem 2 og 4 år – og en kollektivist har barn nummer seks i maven med forventet ankomst til januar. 
Vi har forskellige længere eller mellemlange videregående uddannelser, én er studerende og én er halvstuderet røver.

Vores ønske med kollektivet er at skabe en ramme om en sjov og meningsfyldt hverdag, hvor vi tager del i hinandens liv og hjælper hinanden med stort og småt. Samtidigt udgør kollektivet vores base, hvorfra vi kan engagere os i verden uden for havelågen, både lokalt og globalt. Da huset er stort og rummeligt, er det vores ønske at forbedre udnyttelsen af de mange kvadratmeter med tiden, så huset kan dække de forskelligartede behov, som vil opstå hos kollektivisterne. Vi tænker kollektivet som et fællesskab, hvor man kan leve og udvikle sig over mange år frem for en midlertidig boform.

Lidt om det praktiske
Der er fælles aftensmad fem dage om ugen. For fællesspisninger, basisfødevarer (inkl. frokost og morgenmad), avis, internet og rengøringsartikler betaler vi hver 1200 kr. om måneden. I stuen har vi 125 m2 fællesarealer, som består af et stort, hyggeligt spisekøkken, to store, smukke stuer og en hall. I stuen og på første sal findes i alt otte private værelser. Vi har 175 m2 kælderlokaler med værksted, opbevaring og et rummeligt badeværelse under opførelse. Der er desuden 175 m2 loft. Huset har i alt fire toiletter og to brusebade.

Andelen koster ca. 80.000 kr., og efter skat ligger gennemsnitshuslejen på ca. 5.500 kr. Værelsernes husleje varierer efter størrelse og herlighedsværdi, og tager værelsesfordelingen op til forhandling årligt. Der vil være mulighed for at flytte ind i et af de sydvendte værelser i mellemstørrelsen på ca. 15 m2.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge. Overtagelse er senest fra den 1. april, men kan ske tidligere.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende, så kontakt hurtigst muligt Trine på tlf. 3032 6297 eller skriv en e-mail til trineschmiegelow@gmail.com for at få en aftale om en rundvisning. Samtaler vil finde sted den 22. december.

Vores adresse er Rabarberpaladset, Herlufsholmvej 13A, 2720 Vanløse.

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
10 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0