forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektivet Rabarberpaladset i Vanløse søger ny beboer
4. august 2014
19:29
Avatar
LindaHavanna
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
1. november 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
Vi er et kollektiv, der har til huse i en 700 m2 stor herskabsvilla med veranda, balkon og frodig have i hjertet af Vanløse, to minutters gang fra S-tog og Metro. Vi leder efter en ny kollektivist til en ledig andel med overtagelse senest 1. december.
 
 

Vi bor syv beboere (tre mænd og fire kvinder) mellem 28 og 39 år. Der er desuden fire børn mellem tre og fem år. I haven har vi to kaniner (men vi er ikke interesserede i flere husdyr.)


Vores ønske med kollektivet er at skabe en ramme om en sjov og meningsfyldt hverdag, hvor vi tager del i hinandens liv og hjælper hinanden med stort og småt. Samtidigt udgør kollektivet vores base, hvorfra vi kan engagere os i verden uden for havelågen. Da huset er stort og rummeligt er der rig mulighed for at udnytte de mange kvadratmeter på nye måder, så huset løbende kan dække kollektivets forskelligartede behov. Vi tænker kollektivet som et fællesskab, hvor man kan leve og udvikle sig over mange år frem for en midlertidig boform. 
 
 
Der er fælles aftensmad fem dage om ugen. For fællesspisninger, basisfødevarer (inkl. frokost og morgenmad), avis, internet og rengøringsartikler betaler vi hver 1.200 kr. om måneden. I stuen har vi 125 m2 fællesarealer, som består af spisekøkken, to store, smukke stuer og en hall. Vi har otte private værelser, samt 175 m2 kælderlokaler og 175 m2 loft. Huset har fire toiletter og to brusebade. 
 


Andelen koster ca. 80.000 kr., og efter skat ligger gennemsnitshusleje på ca. 5.500 kr. brutto (afhængigt af værelsernes størrelse og herlighedsværdi.) Vi tager værelsesfordelingen op til forhandling årligt. Der er pt. et ledigt værelse på 15 m2 til 5350 brutto og et ledigt værelse på ca. 24 m2 til 6350 brutto. For indeværende har vi ikke plads til flere børn i kollektivet. Overtagelse er fra senest 1. december, men kan også ske tidligere. 

Ansøgninger behandles løbende, så kontakt hurtigst muligt Kasper på tlf. 26837214 eller skriv en e-mail til kasperche@gmail.com for at få en aftale om en rundvisning. Samtaler vil finde sted den 18. september. 
 
Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0