forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektivet Næbdyrene
21. januar 2015
21:36
Avatar
naeb
Member
Members
Forum Posts: 10
Member Since:
6. marts 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej derude -

Kunne du forestille at leve, arbejde, synge, spise og udfolde dig i et inkluderende og opbakkende fællesskab?

Vi søger nye kollektivister til at flytte ind på Sydkærsvej i (udkants)-København (ca. 10 min cykel fra Valby st.), Hvidovre-jungle, snarligst.Vi er 4 mænd og 4 kvinder i alderen 23-32 år. Vi studerer eller arbejder med alt muligt fra tekstil til grus, biobrændstof og antropologi.

Kollektivet er et skævt indspark i et hyggeligt villakvarter med baghave ud til Harrestrup å. Vi har to kajakker lige til at dumpe i. Åen løber så ned igennem Valbyparken og ud i havet, hvor vi har en sejlbåd. Kolllektivet er mere end et tag over hovedet, det er en livsstil.

I haven har vi et værksted med mulighed for at arbejde med træ, reparere cykler, male eller bare høre musik eller spille musik og hygge ved brændeovnen. Vi har køkkenhave om sommeren, havde høns (indtil de blev spist...), trommer og guitarer, samt et bjerg af bløde madrasser, hængekøjer og sofaer, som man kan begrave sig i, når man har lyst til at hygge eller nyde roen!

Kollektivet har også tradition for at holde store fester et par gange om året med levende musik og kostumer i stride strømme.

Huset er ca 360 m2 og fællesarealerne er fordelt på to store lyse stuer med muligheder for både at arbejde eller tage en lur eller begge dele.

Vi har et dobbelt-værelse ledigt her og nu. Det er muligt at flytte ind som én person (5.550 kr/måned ALT inkl. dvs. også mad), eller to personner for 2.550 kr ekstra dvs. 8100 kroner i alt.

Derudover bliver der et ledigt værelse i løbet af foråret. Værelset er ca. 13 m2, og de faste udgifter er 4.050 kr/måned.

Kollektivet er drevet som en andelsforening og andelen koster ~40 000 DKK inkl. gebyrerne.

Udgifterne dækker over mad, husholdning, vedligehold, avis, internet, el, varme, vand, opsparing, øl. Fællesskabet indebærer, at alle laver mad en gang om ugen, og løfter husets opgaver i flok. Du skal kunne værdsatte glæden ved fællesarbejde, fællesansvar, og fælles-rå-hygge.

Lyder det som noget for dig at bo sådan?

Send os en skriftlig ansøgning inden 6. februar. Fortæl om dig selv og dine tanker ifht. at bo i kollektiv. Vi gennemgår ansøgningerne igennem d. 7. Så inviterer vi til rundvisning dér og så tager vi den derfra.

Vi glæder os til at høre fra dig,

Bedste hilsener

Noah, William, Signe, Ditte, Jonas, Nikolaj, Musti, Sofie, Matilde og Peter.

kollektivetnaebdyrene@gmail.com

 

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0