forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektivet Lyngfryd i Vanløse søger 3 fremlejere fra Aug. - Jan.
22. maj 2013
19:48
Avatar
Lyngfryd
Vanløse
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
18. maj 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi har nu fundet vores fremtidige fremlejere. Vi takker for interessen!

Hejsa

Vi har 3 værelser til fremleje!

Freya skal undervise på højskole og Tim, Astrid og lille Birk flytter til Kina i et halvt år. Derfor leder vi nu efter 3 seje mennesker, som har lyst til at fremleje et værelse i vores kollektiv.

2 værelser er ledige fra 1.august til 25.januar, mens det sidste er ledigt fra 15. august (evt.også fra 1.august) til start januar.

Huslejen er på 3000 kroner i måneden og inkluderer bl.a. el, vand, varme og avis. Vi betaler hver 870 kroner i måneden i madpenge (der bl.a. går til morgenmad, brød, aftensmad, husholdningsartikler).

Om kollektivet
Vi bor ti voksne i alderen 25-31 og to børn (Alvin på 1 ½ år og Birk, der er 3 år).
Vi bor i en stor, flot villa i Vanløse. Til huset hører der en dejlig have med bålplads, æble- og mirabelletræer, en veranda, værksted og et stort cykelskur. Fra tid til anden laver vi små og store byggeprojekter i kollektivet, som folk deltager i så godt de kan.

Vi elsker at hygge. Nogle gange over et par øl i havestuen, andre gange ude i byen til forskellige arragementer, som en af os måske har været med til at lave, og søndag aften ser vi ofte film og spiser popcorn. Vi har fællesspisning, der oftest er vegetarisk/vegansk, da vi har 2 veganere og et par vegetarer i huset. Du kan se mere om kollektivet på vores hjemmeside http://www.lyngfryd.dk/. Skriv en mail til lyngfryd@lyngfryd.dk og fortæl lidt om dig selv eller ring til 29 89 54 10, så finder vi en dag, du kan komme på besøg.

Ud over Freya, Astrid, Tim og Birk er vi:

Thomas er 25 år gammel og arbejder som pædagogmedhjælper i det Lysserøde Børnehus på Christiania. Thomas er politisk engageret, specielt i klimapolitik. Han har også en baggrund som anlægsgartner, men vil starte på pædagoguddannelsen til sommer.

Ida er 26 og har studeret sociologi. Nu arbejder hum som restaurantbestyrer og handikaphjælper. Pladesamlingen, koncerter, rejser og taghaveprojekter er bare nogle af de ting der optager hende. Ida er meget høj og distræt.

Ronja er 27 år og mor til Alvin. Hun er i gang med at tage en HF, og vil begynde på jordmoderuddannelsen, når hun er færdig med det. Hun har tidligere sejlet meget, blandt andet på skoleskibet George Stage.

Thea er 29 år og uddannet pædagog. Hun arbejder i en skovbørnehave på Frederiksberg. Thea praktiserer yoga, er ø-lejr aktivist og er en smuk mavedanser.

Sofie er 28 år og har studeret development studies på Lunds universitet. Sofie er mange ting; queer aktivist, hverdagsdetektiv, aktiv i Kvindehuset, medvirkende i Bøssehusets årlige musical. Hun har desuden elefantførerbevis, men har dog ingen elefant for tiden.

Erik er 29 år og er ved at skrive speciale i pædagogisk psykologi på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole. Han spiller computer, ser star trek og laver politiske venstredrejet aktivisme. Erik kan lide popmusik og drikker cidere.

Vi glæder os til at møde dig!

Hilsen Lyngfryd

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
8 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0