forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektivet Fabuladen på nørrebro søger nye beboere
5. marts 2012
21:50
Avatar
Mette Mynthe Johnsen
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
1. november 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
Vi søger nye medkollektivister til vores fabulous farverige andelskollektiv fra 1. juni, da vores to smukke medkollektivister og deres lille barn, har valgt at flytte i villakollektiv. Vi har ingen krav til alder, køn, udseende eller uddannelse, men vi sætter pris på, at du/I har lyst til at indgå i vores fællesskab med alt, hvad det indebærer af musik, batik, praktik, mystik, metodik, motorik, fysik, etik og rytmik.

Vi kan godt lide hinanden, at bo sammen og dele hverdagens solskin og regnvejr. Vi har fælles madordning og spiser lækker mad sammen hver dag, tager på kolleture og holder husmøder. Vi har en skøn altan, som er dejlig at ryge og hænge ud på, især om sommeren, hvor den er fuld af sol og grønsager i altankasser. Vi er med i Københavns Fødevarefællesskab og tager vagter her sammen. Vi har en ladcykel, en masse spil og god plads til forskellige udefinérbare køkkenredskaber og kærlighed. Vi kan godt lide at drikke portvin og tage på hverdagsbesøg på Lille Peter, og så vi har en reservemor i Brøndby Strand. Vi kan også godt lide at bryde ud i spontan latterklubsstemning eller socialistisk guitar-fællessang og at få besøg. Vi har en stue og et stort spisekøkken og en ekstra stue og opbevaringsplads på vores loftsetage. Vi kan lide at bruge tid på ting som byplanlægning, asylaktivisme, ost, performancedans, design og litteratur. Det kan vi fortælle meget mere om, hvis du kommer og besøger os.

Der kommer altså til at blive to værelser fri i vores 7-værelseslejlighed på Nørrebrogade, hvor vi pt. bor syv fordelt på 5 soveværelser. Da vi godt kunne tænke os at blive ved med at være syv, vil vi meget gerne have et par eller andre former for konstellationer, hvor to mennesker vil sove på ét værelse. Men alle kan søge. Vi betaler 2650 kroner i husleje pr. person, hvilket inkluderer alle udgifter, internet, avisen Information og nye store køb til lejligheden. Der kommer til at være en enkel andel på 40.000 kroner ledig – der er i alt 5 andele. Vi betaler 800 kroner om måneden i fælleskassen, som dækker alle måltider og alt til husholdning. 

Vi glæder os til at udvide familien og udvikle kollektivet sammen med de nye venner!

Skriv en mail om dig selv til fabuladen@gmail.com inden 19. marts. Vi inviterer til samtaler i uge 12 og 13 og viser løbende rundt i lejligheden, så der er mulighed for at se stedet inden samtalerne.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Kærlighed fra Maya, Hannibal, Mette og Liv.

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0