forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektivet BelleVilla søger ny mandlig kollektivist
26. april 2013
14:49
Avatar
bellevilla
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
26. april 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi bor fem i kollektiv i en dejlig villalejlighed i Valby, tæt på Vesterbro - et kvarter fra hovedbanegården på cykel. Til sommer flytter vores roomie Malthe, og vi mangler derfor en ny mandlig beboer pr 1. august, muligvis lidt før.

 

Vores kollektiv består af 4 værelser og et kammer. Derudover deler vi en stue, spisekøkken og toilet og bad som er adskilt. Stuen er stor og lys, og det er her vi drikker en sjus i vores bar, ser en god film eller spiller et spil. Vores spisekøkken er lejlighedens samlingspunkt, hvor vi laver aftensmad, bager eller læser.

 

Vi forestiller os, at du er på vores alder eller lidt ældre. Du skal have lyst til at være en aktiv del af vores fælles hjem, og vi håber, du vil bo her længe. Vi er alle meget ude af huset, men vægter at spise aftensmad sammen og vi holder husmøde fast en gang om ugen. For at det praktisk kan fungere at bo sammen, har vi en fast rengøringsplan. Madlavning, indkøb mv skiftes vi til mere løst. Vi kan godt lide, at det hele ikke er i system, men det kræver, at vi alle tager initiativ. Derudover kan vi godt lide Gammel Dansk og Harboe fra Netto, og da vi har hjemmet til det, inviterer vi i ny og næ til stor fest. Vi kan lide, at her er åbent for vores venner - til stangtennis i haven eller filmhygge. Vi holder generalforsamling én gang om året, hvor vi snakker om, hvad vi sammen vil med vores hjem, vores værdier og større fælles projekter. Vores mad er fælles, og vi går op i sammen at være politiske og miljøbevidste forbrugere. Vi får vores grøntsager fra Københavns Fødevarefællesskab, henter vores økologiske mel hos Jørgen på Valby torv, og det sker også, at vi skralder mad. Vi spiser vegetarisk og bager selv vores brød.

Vi ønsker os, at du har lyst til at være med til at forme vores fælles hjem, for vores drøm er, at vores kollektiv er et sted, hvor mange slags mennesker kan bo og trives gennem de næste 100 år.

 

Vi er alle studerende i alderen 23-26 år. Mathilde læser til tv-tilrettelægger på Mediehøjskolen, Ida læser geografi og miljøplanlægning på RUC, Julie læser Human Rights på Malmö Högskola og Niklas læser antropologi på KU.

 

Vi bor hos en privat udlejer og er alle på kontrakten. Derudover har vi også en intern kontrakt, så der er tjek på det formelle. Huslejen er 3450,- kr og er inklusiv alle fællesudgifter, hvilket er vand, varme, el, internet og medlemskab af Lejernes Landsorganisation. Derudover smider vi 500 bobs hver i madkassen om måneden og går op i at få det til at slå til. Depositummet er på 11.475 kr og skal indbetales, så snart vi laver en aftale.


Hvis du tænker at du måske gerne vil bo sammen med os så send os en mail senest d. 30. maj til kollektivetbellevilla@gmail.com. Skriv lidt om hvem du er og hvad du tænker om at bo i kollektiv. Du skal kunne komme forbi til en kop kaffe, et kig på huset og en snak om at bo sammen mandag eller tirsdag d. 10. / 11. juni.

Vi svarer kun på mail - vi er ikke så gode til den her hjemmeside

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0