forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektivet Avalon søger 2 nye beboere fra 1. Januar og 1. Marts
7. december 2013
18:11
Avatar
AvaLoN
Member
Members
Forum Posts: 6
Member Since:
30. maj 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

KOLLEKTIVET ❦ AVALON

Ålholmvej 51B, Valby (mellem Ålholmplads og Damhussøen)

SØGER TO NYE KOLLEKTIVISTER - KVINDE/MAND/MIDTIMELLEM ELLER SOM PAR - MED INDFLYTNING FRA 1. JANUAR OG 1. MARTS

Avalon-have-320-240.JPGImage Enlarger

 

 

 

 

Kollektivets Ånd ๑

Vi er et visionært kollektiv, der på græsrodsplan er politisk og kulturelt interesserede og engagerede. Den kollektive levevis ser vi som en vigtig del i udlevelsen af vores visioner om en verden, der i højere grad bygger på bæredygtige værdier - herved forstår vi både sociale og økologiske. Som kollektiv forsøger vi at udleve dette gennem en “Do it Together” mentalitet, hvor vi sammen skaber et sundt og kærligt fællesskab samt et funktionelt og produktivt hjem.

Vores køkken er hovedsageligt vegetarisk og vi ”skralder” størstedelen af vores daglige forbrug. Derudover har vi forskellige haveprojekter, med både drivstue og køkkenhave.

Vi dyrker hjemmet og bestræber os på at prioritere fællesskabet; både I forhold til de kollektive projekter og hverdagslige gøremål, fællesspisning, samt fælles hygge/sjov/fest/udflugter. 

Vi er initiativrige kreative mennesker som er engagerede i både hjemmet, byen, verden og kosmos.

Vi ser vores kollektiv som en aktiv lille brik i en større bevægelse ~ en kreativ oase i en (for)underlig verden.

 

Kollektivets individer ๑

Men selvom vi har mange tanker og drømme til fælles er vi ligeså meget en samling af forskelligheder.

Daniel har spist (mindst!) 29 fødselsdagskager. Det har givet ham en fin lille fedtansamling just nede under navlen, som han slæber med til tai chi, ud i guds fri og til diverse obskure lyd- og musikarrangementer. Han tjener til livets materielle ophold ved at drøne rundt i en lille gul bil, høre P1, parkere ulovligt og dele mad og verbale high fives ud til svagelige medborgere.

Jesper har nyligt fuldført sin 31. solomrejse og er efter endt barselsorlov i Indien (+ andre små pauser) fra studiet på RUC, endeligt ved at have gennemført sin bachelor ved TekSam & Geografi. Så nu glæder han sig til at skulle på dagpenge, hvor tiden skal bruges på at lave kultur i forskellige afskygninger, samt forhåbentlig få en lille virksomhed der sælger håndlavede smykker op at kører - så han aldrig skal underlægge sig en chef og 5 dages arbejdsuge igen. Desuden interesserer han sig for permakultur, kosmologi og eksistensens lag.

Rasmus er 29 år og nylig hjemvendt fra Oslo hvor han har arbejdet som bådebygger de sidste 4 år. Nu tager han hf-enkelt fagene og går meget op i det. Nogle gange lidt for meget. Men så tager han ud og klatre, løber en tur eller arbejder med træ i et værksted.  

Ane er med sine 25 år endelig ved at lære at køre traktor på landbrugsskolen i Roskilde. Tidligere har hun tilbragt et par år på RUC med at lære om samfundet, geografien og alt deres væsen. Men når tanker om verden og meningen bliver for tunge tyr hun til mere irrationelle aktiviteter som at klatre op og ned af vægge eller strække krop på en måtte. Som hendes nabo må du finde dig i at hun laver lyde på sit klaver eller komme ind og spille med.

I øjeblikket er vi flere mænd end kvinder, men i søgen efter nye beboere vil vi bestræbe en balanceret kønsfordeling.

 

Kollektivets fysiske rammer ๑

Vi er et 4 år ungt kollektiv, som lejer sig ind i en stor flot villa i tre plan med fantastisk have, hvor der er god plads til bål, gøgl, leg og afslapning.

Huset rummer 6 beboelige værelser + en stue samt en udestue - der I en årlig cyklus  fungerer ¾ som driv-hus/stue & ¼ udvidet køle/fryse-skab.

I kælderen har vi et et stort vaskerum/ bryggers med genbrugs-sortering og et lille værksted under evig re-modellering og konstruktion.

 

Kollektivets økonomi ๑

Alle værelser koster 2500 kr./måned, som betales forud. Er man et par som deler værelse betales 3500 kr./måned. Dertil lægger alle kollektivister 650 kr./måned til dækning af: El, vand, varme, internet, avis samt evt. andre kollektive udgifter. Til basismad samt andre basisvarer lægger vi alle derudover også 500 kr./måned.

Indflytnings depositum er 13.000 kr.

 

Kollektivet søger ๑

Vi søger ligesindede kollektivister med stort “K”, der aktivt vil være med til at skabe og videreudvikle et sundt og spirende kollektiv, hjem og fællesskab.

Lyder alt dette tiltalende for dig? - Så er du måske én af vores nye kollektivister. ~ Der bliver to værelse ledige, det ene med indflytning hurtigst muligt efter 1.Januar og det andet fra 1. marts.

Søg uanset om du er mand, kvinde, midtimellem eller et par.

Skriv lidt om dig selv og om hvorfor du netop gerne vil bo i kollektiv: kollektivetavalon@gmail.com

Vi indkalder til samtaler engang efter jul.

 

๑ Vi glæder os til at høre fra jer! ๑

 

avalon-udestue-320-240.JPGImage Enlarger

28. januar 2014
21:22
Avatar
AvaLoN
Member
Members
Forum Posts: 6
Member Since:
30. maj 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Tak for de mange gode ansøgninger. Vi har nu fundet vores 2 nye beboere cool

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
3 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0