forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektivet Adelante søger to fremlejere
18. april 2013
17:54
Avatar
Kollektivet Adelante
Member
Members
Forum Posts: 7
Member Since:
14. maj 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Kollektivet Adelante søger to fremlejere, en fra 1. juni 2013 (seks måneder) og en fra 15. juni 2013 (2½ måneder). Vi er et kollektiv med plads til ni beboere. Pt. er vi mellem 25 og 30 år og går på teknisk skole, studerer socialt arbejde, arbejder i fagbevægelsen, studerer og arbejder på RUC, arbejder som tømrer, laver performance, laver animationsfilm og studerer geografi.

Vi bor i Brønshøj i et stort hus med en dejlig have, tagterrasse, fællesstuer, klaver, drivhus, værksted osv. tæt på Utterslev mose og med ca. 10 minutter i cykelafstand til Nørrebro Station.

Fællesskabet i kollektivet er vigtigt for os, og vi laver derfor en del ting sammen. Samtidig er der er også plads til at trække sig tilbage og være for sig selv. Vi skiftes til at lave mad fem dage om ugen, som stort set altid er vegetarisk og gerne økologisk, og derudover holder vi husmøder, kolleture, byggedage, fester osv.
Vi kan godt lide at lege, sejle, lave performance, bygge, lave mad, danse hiphop, fiske, lave yoga, synge, spille musik og vi har optur over feminisme, hænge ud i stuen, kaffedrikning, lucid dreaming, radiolytning, fællesskab, Mellemamerika, plads til forskellighed og meget mere.

Lidt om det praktiske: Huslejen er på 3000 kr. pr. måned inkl. el, varme, vand, vask, forsikringer, internet, telefon og aviser. Herudover har vi en fælles madordning, som vi betaler 1000 kr. til om måneden.

Interesseret? Så skriv fluks et par ord om dig selv til kollektivetadelante@gmail.com eller ring til 2634 2451 (Toke). Så kan vi aftale en dag, hvor du kan komme på rundvisning og se, om kollektivet virker som noget for dig, og om du er interesseret i at komme til samtale.

Du kan komme på rundvisning frem til lørdag den 27. april og vi holder samtaler i ugen herefter.

Mange hilsner fra
Kristine, Sam, Toke, Maria, Maja, Asger, Bryn, Ida og Anne

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
7 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0