forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektiv på Nørrebro søger beboer
28. november 2012
01:16
Avatar
slumpoppen
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
28. november 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi er et dejligt kollektiv, som er majestætisk placeret på Københavns bedste spot lige på hjørnet af Nørrebrogade og Blågårdsgade. Her bor vi 6 mennesker i en pragtfuld  gammel herskabslejlighed med en stor fælles stue, et alt for hyggeligt retrokøkken og en livlig strøm af charmerende støj fra gaden.

Mark er kollektivets yngste grand old man på 24 og hersker i kongesuiten. Mark er psykologistuderende med udprægede bibliofile tendenser, skriver helst med fyldepen og dyrker kendo i stuen i tide og utide. Han tager også gerne en filosofisk diskussion om Foucault over et glas portvin foran den dysfunktionelle kamin i kongesuiten, hvis nogen skulle være interesserede? På den anden side af Marks væg bor Dan, som fyldte 30 for 2 år siden. Dan læser til lærer og har desuden påtaget sig det tunge ansvar at belære nationens unge mennesker udførligt omkring biens og blomstens finurligheder gennem sit arbejde i Sex og Samfund. Overfor Dan bor Julie som er 2 år ældre end Dan. Når Julie ikke passer sit arbejde i beskæftigelsesministeriet, revser hun det moderne menneskes levevilkår gennem en omfattende produktion af konceptuel kunst nede i Kødbyen, dekorerer stuen med sine smukke malerier og køber generelt alt for meget tøj på byens loppemarkeder. Tættere på hoveddøren huserer Helle på 27. Helle studerer Production Design (fancy slang for scenografi) på Designskolen, bygger lystigt obskure objekter såsom saunaer og papmodeller af Beirut, laver film og er i øvrigt diagnostiseret med syndromet ”grænseløst nysgerrig”. Heftig rejseaktivitet i mellemøsten har desuden efterladt hende med en småsygelig præference for arabisk slumpop i køkkenet. I den anden ende af lejligheden bor Mads, som er præcist ligeså gammel, som den alder Helle har plus et år. Mads skriver sporadisk på sit speciale på psykologistudiet, er udøvende musiker med en sær tendens til at spille Coco Jamboo i provinsen og står ellers for det meste og steger hjort i køkkenet. Desuden har han en guitar med indbygget stroboskoplys!

Alt dette og meget mere kan blive dit, da vores kære Johan forlader os for at flytte sammen med sin kæreste fra og med d. 1. januar. 

Hvis du er den manglende 6. brik i dette finurlige puslespil og er superopsat på at være socialt og praktisk engageret i vores hjem, så tøv ikke med at smide os en mail med lidt info om dig selv på slumpoppen@gmail.com. Deadline for ansøgning er senest fredag d. 7. december.  

Man skal for øvrigt nok være opmærksom på, at man bør have mere plads i hjertet end der er på værelset, da det kun er omkring 8 km2 stort (dog med hems og tilhørende reol på gangen), men til gengæld er huslejen kun 2600 kr. om måneden inklusive a conto vand/varme og internet.

Vi afholder samtaler d. 16. og 17. december. Husk at skrive hvis der er et tidspunkt, hvor du ikke ville kunne komme.

 

KH’s, 2200 Kærlighed og LOVE!

Mark, Dan, Julie, Helle og Mads

 

P.S.: Hvis det passer dig bedre at flytte ind 1. februar, kan dette muligvis også arrangeres.

P.P.S.: Vi vil helst have en ind, som vi ikke kender i forvejen… 

30. november 2012
00:53
Avatar
olole25
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
30. november 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0