forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kildekolle søger ny permanent kollektivist (m/k)
6. maj 2011
10:55
Avatar
Kildekolle
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
6. maj 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

NB: Grundet udskydelse af samtaler pga. askesky mm. er der stadig et par ledige tidspunkter for samtale tirsdag aften (d. 31. maj), så det kan stadig nås :-).

 

Kære alle,

da vores medkollektivist Anja har besluttet sig for at rykke videre, søger vi en ny kollektivist af hjertet til indflytning d. 1. juli, evt. allerede d. 18./19. juni.

Du vil komme til at bo sammen med to unge kvinder og en ung mand på 24-29 år, der er hhv. studerende og færdiguddannet. Vi er et lille kollektiv på Østerbro i et superhyggeligt boligbyggeforeningshus i fire etager på Kildevældsgade, hvor vi holder til på første sal, stueetagen samt i kælderen. Til huset hører lille privat gårdhave med plads til cykler og hyggelige grillaftener på varme sommerdage.

Vi leder efter en ung m/k i alderen 24-30 år, der har tid og lyst til at være del af et fællesskab, og som har stor hang til socialt samvær. Værelset er i kælderen, 25 kvm. stort, med 1.80 m. til loftet. De andre værelser ligger på første sal. Derudover er der masser af fælles plads at boltre sig på. Vi har en dejlig, stor stue med brændeovn samt et fint stort køkken og lille bryggers med opvaskemaskine i stueetagen. Dertil kommer et badeværelse med både brus og karbad. I kælderen er der vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler samt et lille værksted.

Vi skiftes til at lave aftensmad mandag-torsdag og deles også om morgenmadsprodukter, frugt, tørvarer mv. Vi forventer, at du er kødspiser og helst ikke-ryger/festryger. Derudover skal du være indstillet på at bo i kollektiv, og hvad det medfører af fællesskab, hyggesnakken, en øl på den lokale på hjørnet, rødvin til middagen og en fest i ny og næ, men også forpligtelser som husmøde, rengøring, hækklipning, vanding af planter og urter i gårdhave mv.

Lejen er på 3.750 kr., og dertil kommer månedlig indbetaling til fælleskonto på 800 kr., der dækker fælles udgifter, herunder madordning og internet.

Vi er et relativt nystartet kollektiv, så du får også mulighed for at komme op med ideer og få indflydelse på, hvordan kollektivet fungerer :-).

Hvis det lyder som noget for dig, kan du skrive til kildekolle@gmail.com og fortælle lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil bo i
kollektiv. Der forventes at indkaldes til samtaler i slutningen af maj engang efter d. 23.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mange hilsner,
Sofie, Amalie og Rasmus

29. maj 2011
11:05
Avatar
Kildekolle
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
6. maj 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0