forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Hyggeligt kollektiv i Valby søger fremlejere
14. juni 2011
06:32
Avatar
Linnea Rosendal
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
14. juni 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Haven står skønnere end nogensinde, bålpladsen bliver flittigt brugt og rødstensvillaen på Valbys dejligste allé er fuld af sommerglade hoveder. Hovederne sidder på en lille flok inkarnerede kollektivister i alderen 13 - 38 år, som er på udkig efter nogen at dele herlighederne med.

Vi har pt. et ledigt værelse frem til 1.september. Det er ca. 15 km2, meget lyst og har en stor skøn altan, udlejes møbleret. Pris 3689 pr. måned alt inkl. - herunder fuld madordning (du skal bare selv sørge for pålæg til frokost!)

Fra 1. oktober fremlejes kvistlejligheden, der består af to skønne, lyse værelser med et lille tekøkken. Ca. 30 km2 med skråvægge og lille altan. Fremlejes til at begynde med i 6 måneder med mulighed for forlængelse. Helst delvist møbleret, men ikke et krav. Pris 5335 pr. måned alt inkl. – herunder fuld madordning. Kan også bebos af et par, da bliver prisen 7500.

For os ville det være optimalt, hvis de to fremlejemål kunne kombineres. Men det afhænger naturligvis af, om du kan finde et andet sted at være i september måned. Vi er derfor også meget åbne for ansøgere, der er interesseret i ét af lejemålene. Det vigtigste er, at du er et rart menneske, der går ind for vores måde at leve sammen på.

Man kan i øvrigt sige om os, at vi vægter fællesskabet højt, men samtidig er meget fleksible i forhold til de enkeltes behov. Vi spiser herlig økologisk mad sammen alle ugens dage, holder husmøder, filmaftener, arbejdsdage, kulturdage og fester et par gange om året. Men til hverdag er du helt herre over egen tid!

Lyder det som noget for dig, så skriv eller ring på 28101456 hurtigst muligt, da vi gerne vil nå at møde dig, inden vi begynder at forlade borgen til fordel for sommerferiens forskellige fristelser.

De bedste hilsner,
Skavankenborg

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0