forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Fremleje: Skønt kollektiv i Vanløse søger to fremlejere fra 1/9
19. maj 2013
22:53
Avatar
kollektivvanlose
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
24. september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi har pt fået alle de henvendelser, vi har brug for. Vi takker for interessen :-)

 

Stort velholdt hus i Vanløse, tæt på Nørrebro, Frederiksberg og indre København, med dejlig have, terrasse, fællesmad, fællesskab og hygge. Lyder det som noget for dig eller jer? Så har vi måske det, du/I leder efter.

Vi er seks voksne i alderen 28-38, der til daglig nyder hinandens selskab og byens muligheder i en stor murermestervilla i Vanløse. Da den ene beboer er gravid, er der også et lille barn på vej.

Fra 1. september 2013 – 1. september 2014 skal to af os et år til Boston på grund af arbejde. Vi kommer til at savne huset og fællesskabet! Men mens vi er væk, vil vi gerne finde nogle gode fremlejere til vores andele. Derfor søger vi to fremlejere for et år. Begge andele er møblerede og ligger på husets 1. sal, hvor der er masser af lys og fine udsigter. De to andele har vi brugt som en lille lejlighed i kollektivet, men de to andele fungerer også fint hver for sig, da de har separate indgange. Den ene andel er et sydvendt værelse på ca. 18kvm, den anden andel er nordøstvendt og består af et værelse på 15 kvm plus et lille kontor/tøjrum/soveværelse på 7kvm. Udover disse værelser har vi i kollektivet sammen to store stuer; to velfungerende og rummelige køkkener; to badeværelser; en høj kælder med musikrum, gæsteværelse, vaske- og tørrerum og opbevaring; en stor terrasse med grill og aftensol; en garage og så selvfølgelig vores dejlige have. Der bliver lavet aftensmad hver dag, så man kan spise med, når man har tid og lyst, og vi håber, du/I vil deltage i madordningen.

Ind imellem holder vi større arrangementer, hvor vi inviterer vores venner.

Huslejen inkluderer alle udgifter (vand, varme, el, internet, aviser osv.) undtagen madordningen, som vi hver giver 1500 kr til pr måned, hvilket dækker alle måltider.

Hvis du/I synes, det lyder hyggeligt og har lyst til at bo i et velfungerende fællesskab med plads til privatliv, så send os en mail (kollektivhusoghave@gmail.com), hvor du/I fortæller lidt om dig/Jer selv, så inviterer vi på en rundvisning og en kop kaffe.

 

Huslejen er 4.332 kr. for andelen på et værelse (18 kvm)

Huslejen er 4.705 kr. for andelen på to værelser (22 kvm)

Depositum 3 md leje, forudbetalt leje 3 md leje

 

have.JPGImage EnlargerHusTerrase.JPG

Huset og vores have (man kan ane vores slack line og drivhus på det ene billede, hvis man ser godt efter)

 

 

Andel1-værelse1.jpgImage EnlargerAndel1-værelse2.jpgImage Enlarger

Andel 2 (22 kvm), værelse 1, og værelse 2

 

 

 

 

 

 

 

Andel2-pic1.jpgImage EnlargerAndel2-pic2.jpgImage Enlarger

Andel 1 (18 kvm)

 

 

 

KøkkenFørsteSal.jpgImage Enlarger

Køkken første sal

 

 

Stuer.JPGImage Enlarger

To fællesstuer første sal

 

 

 

Vi glæder os til at høre fra jer!

 

 

sp_PlupAttachments Attachments
24. maj 2013
11:19
Avatar
Lasse Koefoed Madsen
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
24. maj 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej med jer.

Jeg er en ung fyr på 27, der færdiggør lærerstudiet her midt juni. Her har jeg specialiseret mig i matematikken, idrætten og specialpædagogikken, og glæder mig til at komme ud i det virkelige skole- og arbejdsliv. Jeg har tidligere gået på Ry Højskole, boet i bofællesskab og på kollegium, og har derfor gode oplevelser med at bo socialt. Det at dele morgentrætheden, madlavningen, opvasken, den nyeste (eller ældste) kaffedille og hverdagens små og store oplevelser, sætter jeg pris på. Dette savner jeg. Jeg sætter samtidig også stor pris på privatlivet, en vigtig timeout til eftertænksomhed og alenetid.

Lidt om mig. Jeg er et menneske med benene solidt plantet i den jyske muld, nærmere bestemt Kolding og omegn hvor min opvækst og opdragelse har fundet sted. Menneskerne omkring mig beskriver mig som rolig, rar og (nogle gange for) tålmodig, og jeg plejer så tilføje: en underholdende distræthed. Fysiske (sociale) aktiviteter er omdrejningspunktet i min fritid. Jeg sætter stor pris på sport og motion, særligt friluftsliv, da dette giver mig overskud, energi og ømme stænger. Jeg nyder også en rolig aften med musik, film eller kort- og brætspil, gerne komplementeret af et glas vin. Øl og bordfodbold hænger også utrolig godt sammen i min verden. For en kort stund, forlades den rare og tålmodige jyde til fordel for en ”jeg gider ikke tabe flere øl” spiller. Min yndlings overspringshandling gennem studietiden har været at spille guitar og synge med på den musik jeg nu lige hører.

Håber at høre fra jer.

 

Kh. Lasse Koefoed Madsen

lasse.koefoed@hotmail.com

2984330519660_275061106279_7325490_n.jpgImage Enlarger

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
3 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0