forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Discoregimet søger ny kvindelig beboer pr. 1. februar 2015
11. december 2014
23:00
Avatar
Thor Markussen
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
11. december 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi er 12 personer, der lever sammen i en to-etagers lejlighed på 470 kvm på hyggelige Willemoesgade på Østerbro. Siri har imidlertid valgt at flytte sammen med sin søster, så vi søger en ny kvindelig beboer pr. 1. februar 2015.

Vi har fælles stue og køkken og en velfungerende madklub, hvor vi spiser aftensmad sammen mandag til torsdag, hvilket betyder, at man skal lave mad hver tredje uge og så får man serveret lækker mad de øvrige dage. Derudover vil en ny beboer kunne se frem til planlagte arrangementer som hyttetur, filmklub og julefrokost såvel som massiv hjemlig hygge i det daglige, kulturelle småudflugter og en spontan køkkenfest i ny og næ. De 11 mennesker, du kan komme til at bo sammen med:

Claus som har lagt sin tid som fysioterapeut bag sig for at være Discos helt egen ninja. Når han ikke kaster med fødder og hænder med sit karatehold sørger han for vores økonomi.

Christian der som Discos voksne teenager, elsker at game og se Starcraft online. Om dagen arbejder han hårdt og på sigt overtager han verdensherredømmet i Irma. Han er souschef og allerede ret godt på vej.

Pelle, der efter en lang dag på CBS med næsen i filosofibøger, tager i teateret eller ud og surfer i Amager strandpark. Han er 100% øko og lavet udelukkende af spelt- og laktosefri produkter. 

Mathilde danser som en stjerne og hun ejer et puslespil med 18000 brikker (!). Hun den bedste til at hygge i Disco, og så er hun ved at finde ud af hvad hun skal bruge sin kandidat i folkesundhedsvidenskab til

Sebastian er vores superhelt, der bruger den ene halvdel af sit liv på at redde verden i Dansk Flygtningehjælp og den anden halvdel på at lave lækker mad til os.

Thor skriver Ph.D. i sedimenttransportdynamik, derfor er han tit på Grønland og gå rundt på ski for at samle jord eller vand sammen og så er han tosset med rock.

Hans cykler som en vanvittig og har ene mand gjort alt i sin magt for at få akuttelefonen i det offentlige til at fungere, men har for nyligt skiftet til den private sektor. Derudover er han Discos allerbedste vin-pusher.

Dea som er vores helt egen RUC'er som er god til at arrangere krea-hygge med sang-aftener og sy-dage, hvis ikke hun har travlt med at blive banjovirtuos eller popstjerne (i Zimbabwe…).

Tejs der er super sej friluftsmand (og kandidat i friluftsliv), så han laver nærmest ikke andet end at bygge bivuakker og tænde bål - i Nepal eller andre vilde steder. Og så kan han spille på jødeharpe.

Bodil som har mange års universitetsnørderi bag sig, som har resulteret i bachelor både i idræt og nanoteknologi. Indimellem har hun også været på søen som ægte sømand, men nu er hun i havn i Disco hvor vi nyder godt af hendes kagebagning.

Agnete ved alt om retorik (ja, hun underviser ovenikøbet i det!), twerker bedre end Rihanna og har et smittende grin. Desuden er hun uofficiel formand for kulturklubben (hun kender VILDT mange film og har læst film og medievidenskab før retorik).

Lejligheden er en ejerlejlighed, som vi internt driver som en andelsforening. Det værelse der er til salg er 12 kvm, og andelsprisen er ca. kr. 78.000,- med en månedlig husleje på kr. 2.700,-. Huslejen vil dog komme til at stige med ca. kr. 250,- da vi lige har fået skiftet tag og lavet fælles tagterrasse for ejendommen (hvilket for resten er ret lækkert!). Huslejen inkluderer vand, varme, el, aviser (Politiken, Information, Berlingeren i weekenden og Weekendavisen), vask, internet, kabel-tv og en masse af alt det kedelige, man har brug for til hverdag (vaskepulver, wc-papir, olier, eddiker, mel, sukker, krydderier og den slags).

Hvis du er interesseret, så send en mail med lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil være en del af Discoregimet til jegvilbohosdisco@gmail.com senest onsdag den 7. januar.

Vi vil i løbet af december og januar løbende invitere udvalgte ansøgere til rundvisning, så man kan se værelset og resten af lejligheden. Vi afholder samtaler i midten af januar.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Mange hilsner
Discoregimet

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
8 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0