forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
2 par til konkret bofællesskab i Skovlunde søges – NB KORT FRIST
24. februar 2014
20:58
Avatar
BenjaminBritta
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
24. februar 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Nedlagt landbrug på 273 m2 boligareal og med 15 km til Rådhuspladsen er til salg, og vi søger to par, der har lyst til at starte et kollektiv/bofællesskab med os i det.

Vi drømmer om at skabe et sted, hvor vi indenfor en kort årrække kan stifte familie – og blive boende længe. Hvor hver familie har plads til privatliv, men hvor vi sammen kan skabe rum til et stærkt fællesskab.

Med næsten 3 hektar jord og flere ledige lader/længer er der fysisk plads til at udfolde de interesser og drømme. vi måtte have som fællesskab og enkeltpersoner.

Vi ønsker i fællesskab at kunne udvikle vores base for de næste mange år af vores liv – men desværre er der en knap tidsfrist. Fristen for at byde på huset er 14. marts, så der skal det økonomiske være på plads. Realistisk set skal hver familie kunne skaffe mellem 1½ og 2 millioner kroner.

Vi håber, at I vil ringe hurtigst muligt på 26 98 06 06 eller 30 70 22 41 og snakke med os, hvis I har den mindste interesse for projektet. Vi tager hellere telefonen en gang for meget end en gang for lidt.

Lidt om os selv:
Benjamin Bilde Boelsmand 26 år, der bliver cand.mag. i historie til sommer. Har boet i kollektiv i 3½ år i Aarhus, men stammer fra Midt-/Syd-/Østsjælland. Bredt interessefelt: blandt meget andet finkultur, (tv)-sport af enhver slags, samfundsudvikling, bagning og brætspil. Engageret i studenter- og partipolitik gennem 10 år.

Britta Anker Bak 27 år, der læser ph.d. i statistik og håber på fremtidig job i medicinalbranchen. Opvokset på en gård på Mors, og har lige svært ved at se mine børn vokse op på 4.sal som vest for hvor kragerne vender. Politisk aktiv, strikkeentusiast, legebarn, ligefrem og jordnær. Har boet fire år på kollegium med fælleskøkken.

 

Link til boligopslaget: http://www.nybolig.dk/maegler/.....pno=270153

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0