forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Et hjem for idealisme - Kollektivopstart
28. september 2012
11:03
Avatar
ethjemforidealisme
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
28. september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

kollektivopstart - et hjem for idealisme

Det følgende er en beskrivelse af et drømmekollektiv som vi, to unge mennesker, er ved at starte. Vi har brug for et par kollektivister til – og der kommer du måske ind i billedet?

ideen

Vi har fornemmelsen af at flere og flere mennesker ønsker at arbejde for en bedre verden. Men sådan nogle ambitioner kan let pilles ned med en kynisk, sarkastisk, skarp eller smart kommentar, og derfor kan det være svært at skabe og bevare et idealistisk syn på sin plads i verden. Derfor tror vi det vigtigt hvem man omgås, og i særdeleshed hvem man bor sammen med!

Kollektivet skal være et hjem hvor vi kan hjælpe hinanden til at slippe den kynisme, sarkasme og egoisme ved at være sammen på en åben, mild, kærlig og kreativ måde. I de helt høje luftlag tror vi på at det kan gøre det nemmere at blive et mere moralsk menneske med en ambition om at gøre vores kultur højere og smukkere.

det praktiske

Kollektivet skal være et dejligt hjem og en stabil base, ikke en tidssluger hvor man føler sig forpligtet til at bruge størstedelen af sin fritid på socialt samvær. Men ting som fælles madordning, rengøring og indkøb er jo heldigvis både tidsbesparende og sociale, så det kommer ikke til at skorte på godt samvær selvom der ikke er øl-scrabble hver aften.

I skrivende stund er vi to mennesker engageret i projektet som begge er ved/har færdiggjort vores uddannelser som henholdsvis fysiker og sygeplejerske. Vi sigter mod at finde en lejlighed i København for seks personer, så der er et par pladser endnu!

noget for dig?

Det er ikke afgørende at du er på vores alder, har lignende uddannelse eller er i samme livssituation – snarere tværtimod! For det kommende hjem skal som sagt helst favne så bredt som muligt og vil kun have godt af mennesker med andre perspektiver på tilværelsen. Du behøver heller ikke allerede have gang i en masse idealistiske projekter – men det kommer du forhåbentlig til hen af vejen!

Afgørende er det derimod at du ønsker at udvikle dig mod at arbejde for noget der er større end dig selv, er et empatisk menneske og at du vil kaste dig ind i kollektivet med engagement!

Hvis du kan nikke genkendende til noget af det ovenstående, så vil vi gerne høre fra dig! Skriv lidt om dig selv og hvorfor du kunne tænke dig at være med til skabe et nyt hjem på

ethjemforidealisme@gmail.com

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
2 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0