forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Spirituelt bofællesskab
13. juni 2013
14:16
Avatar
Follow your bliss
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
18. marts 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg tænker der må være andre med lignende lyst og interesse ...?

Jeg forestiller mig, at vi er fire-fem-seks voksne (med evt. børn/delebørn) som køber/lejer et hus på Amager. Med et værelse hver, en fælles stue, et fælles køkken osv. osv.
Dagen bliver måske - for dem der har tid og lyst - indledt med ti (tyve?) minutters meditation (i haven i godt vejr), mens hver onsdag aften, for eksempel, bliver afsat til oplæg/foredrag om whatever inden for hvad vi hver især finder interessant. (Læs gerne spirituelt interessant). Måske suppleret med gæstetalere via vores respektive netværk.
Herudover selvfølgelig med plads til alverdens andre og løbende sociale arrangementer, almindeligt nærvær, fælles madaftener og alt det andet der hører sig til et almindeligt bofællesskab/kollektiv.
Med så få krav som muligt - med så mange tilbud som muligt. Herunder også tolerancen og hensynet til vegetarer som kødspisere. Rygere (udenfor) som ikke-rygere osv.

Ydermere har jeg tanker om praktisk udøvelse af givende kropsarbejde (det kunne være De 5 Tibetanere, BodySDS, osv). Alt sammen tilbud til andre i fællesskabet og hvem vi nu ellers kunne tænke os at invitere med. Og alt naturligvis gratis. (Det kan selvfølgelig også være kundalini yoga og lign. - med respekt for egne og andres grænser).

Kernen i det hele er som sagt den spirituelle praksis. Det menneskelige nærvær. Det sociale fællesskab. De dybe og mindre dybe samtaler. Den sjove leg. Terapeutiske tilgange. Og - ikke mindst - Kærligheden. Til livet, til Bevidstheden, Hinanden og os selv. cool

26. juni 2013
07:34
Avatar
Eva Luna
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
30. april 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej,

Det lyder meget spændende. Lige hvad jeg leder efter. Venskab, kærlige omgivelser, ro og udvikling :) Jeg har ikke lyst til at skrive alle detaljer om mig selv på et åben forum, men vil gerne mødes eller skrive per email.

Lidt om mig:

Jeg er 33, og har en søn på 16 mdr. Vi vil meget gerne finde et trygt, roligt fællesskab med plads til sjov og udvikling. Og gerne en have :)

 

Skriv gerne til denandenvirkelighed@gmail.com

 

 

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0