forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Snart civilingeniørstuderende med smag for livet søger kollektiv/bofællesskab i Storkøbenhavn.
8. juli 2014
12:54
Avatar
Rune Øster Mortensen
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
21. juni 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg hedder Rune, er 21 år og er - ligesom 56.647 andre - på udkig efter et sted at bo i Kjøbenhavn. Lige nu holder jeg sommerferie, men skal flytte til København 1. august eller september. Jeg skal bo i København i de næste par år og læse en bachelor (civilingeniør) i Design og Innovation på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby. Jeg kan bl.a. godt at lide møde nye mennesker og tage billeder.

Hvis du kender til et sted at bo i København, vil jeg rigtigt gerne høre fra dig. Ideelt set et sted mellem Lyngby og indre by, da cyklen er mit foretrukne transportmiddel, men husk: alt har interesse.

Jeg har rigtigt meget lyst til at bo i kollektiv eller bofællesskab. Jeg er praktisk anlagt, har boet et år på efterskole, to år på et firemandsværelse på kostgymnasium og jeg er klar over, hvad der skal til for at få et fællesskab til at fungere, både socialt og praktisk. Jeg har rejst alene et års tid - backpackede i det Sydlige Afrika og blaffede 21.000 km i Nordamerika - men synes netop det attraktive ved at være ét sted (fx København) er muligheden for at kunne være en del af et fællesskab, hvor man har spontane samtaler, spiser eller bare ER sammen. 

Det er oplagt, at flytte ind i noget allerede eksisterende, men oplevelser, som da jeg i forgårs prøvede at være ansøger nummer 84 til et værelse i et kollektiv på Østerbro, gør, at jeg også er interesseret i at være med til at starte noget nyt. Det kan kun ske, hvis jeg kan finde andre med samme interesse (skriv til mig). 

Uanset om du kender til et værelse (til mig), en lejlighed (til to), en herskabslejlighed eller et hus (til flere) eller noget (til os), vil jeg rigtigt gerne høre fra dig. Også hvis det ligger længere ude i fremtiden, eksempelvis fra september, november eller januar. Skriv til mig på

runeoster mortensen@ gmail.com (uden mellemrum)

Rune Øster Mortensen

rune.jpgImage Enlarger

sp_PlupAttachments Attachments
Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
4 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0