forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Slottet - afslappet bofællesskab søger ny beboer
14. juli 2011
16:42
Avatar
Slottet: David, Anders og Rikke
Member
Members
Forum Posts: 9
Member Since:
10. juni 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Om os:

Vi er et lille bofællesskab på 3 personer, David på 27, Anders på 29 og Rikke på 25, der deler en lejlighed i Vanløse og leder efter en ny beboer til et af vores værelser. Vi bor sammen som en lille familie og hygger os vældig meget. 🙂 Vi er et grønt bofællesskab der forsøger at genbruge mest muligt. Vi spiser sammen næsten hver dag og er fælles om de fleste udgifter. Vi handler økologisk ind, så det skal du prioritere lige så højt som vi. Vi har en lille urtehave på vores 16 kvms terrasse, men desværre ingen have.

Her bor to katte, så en ny beboer skal være glad for katte og respektere dem som vi gør.

Der bliver røget indenfor (sjældent cigaretter) så det skal man være indforstået med.

Vi er ikke familien Danmark med højglanspolerede møbler og citrusduft – vores hjem er pænt og ryddeligt, men ingen af os lider af rengøringsvanvid.

 

Om lejligheden:

Beliggende på Slotsherrensvej i Vanløse. Området er et grønt og stille villakvarter, væk fra byens larm. Lejligheden er 1. salen på et hus, ca. 130 kvm. Består af et lille køkken, en stor stue, et mindre kontor/læserum, to badeværelser, en terrasse, en altan/øltan og tre værelser. Adgang til kælderrum, vaskemaskine og tørretumbler. Værelset der udlejes er ca. 10 kvm og møbleret.

Vi deler huslejen ligeligt, og inkl. lidt ekstra til elregninger, licens osv. ligger huslejen på 3100 månedligt. Herudover lægger vi 1000 kr. i en fælleskasse til madvarer og andre livsnødvendigheder, som for det meste rækker måneden ud. Vi bruger mange penge på økologiske madvarer, så det er dyrt at bo her, men vi vil ikke have gift i vores madvarer eller støtte dyremishandling. Vi håber at kunne finde en der tænker ligeledes. 🙂

NB: Da vi har boet her i over 2 år er indskuddet betalt. Du kan altså flytte direkte ind uden at betale indskud. Værelset er ledigt NU.

 

Skriv til rikkekhemmingsen@gmail.com eller ring på 30952682 (Rikke) / 30954123 (Anders) hvis Slottet lyder som et sted for dig.

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
12 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0