forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
skal vi bo sammen?
20. november 2011
14:49
Avatar
Loui
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
16. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej.

Jeg er 34, arkitektstuderende og mor til en 6 årig dreng. Jeg har bygget et hus ude på landet, men er flyttet ind til Århus fordi det var for isoleret kun os to. Har huset til salg, og vil gerne flytte i et fællesskab med andre, og overvejer nu om det var en idé at lave et bofællesskab/kollektiv i mit hus på landet. Det ligger 30 km nord for Århus, og der er smukt. Huset kan ses her : http://khp.robinhus.dk/ejendom.....igid=52696.

Det er pt. ikke indrettet til kollektiv, der skal sættes vægge op efter hvor mange værelser der skal være – der er mange muligheder. Og der er også udebygninger der kan indretttes lejlighed i så vi kan være endnu flere en dag. Huset mangler at få lagt trægulv, og det skal snart pudses/kalkes udvendigt + andre småting, så man skal være villig til at investere lidt penge så vi kan gøre det, og man skal selvfølgelig være generelt interesseret i at passe huset.

Kollektiv tanken for mig er at vi deler hverdagen, med mulighed for at trække sig tilbage til eget rum. At vi har fælles projekter, som måske at bygge et træhus til børn og voksne, passe høns så vi har egne økoæg og kyllinger, lave æblemost fra vores træer, dyrke lidt asparges, kartofler og jordbær – eller ikke dyrke noget andet end en stor majs labyrint – eller, eller… Min tanke er at sammen er der uendelige muligheder. Jeg synes det kunne være rigtig, rigtig skønt hvis der var andre med børn der vil være med

Jeg har ikke før boet i noget benævnt som kollektiv, men har dog haft værelse hvor vi var 14 der delte stue, køkken og toilet/bad i 6 år og det var skønt. Prismæssigt koster huset ca. 10.000,- om måneden incl. varme og vand, så hvad vi skal betale pr. person/værelse pr. måned afhænger jo af hvor mange vi er. Umiddelbart kan der laves 7 små værelser (á ca. 11 kvm) på 1. st. sal, men der kan også nemt laves 2 store, 3 små osv. Nedenunder er der et værelse på ca. 14 kvm i forbindelse med fællesrummet med køkken som er 80 kvm.

Jeg er også interesseret hvis der er nogen, gerne med børn, der vil leje et hus i Århus sammen. Spændt på at høre om der er nogen der er interesserede, og alle med tanker og gode råd er også meget velkommen til at skrive! Og i må gerne lade begejstringen overvælde jer og komme ud af busken lidt hurtigt, for jeg er i en situation hvor beslutningen skal tages snart.

Glæde til og dejligt efterår

Loui.

6. december 2011
09:33
Avatar
anne risum
Member
Members
Forum Posts: 7
Member Since:
5. december 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Loui

Sikke et dejligt hus!

Jeg ved ikke om du kan bo i to huse, men vi bor i et bofællesskab med ialt 4 familier, i et nybygget bjælkehus fra 2009. Vi flytter fordi vores store børn snart flytter hjemmefra og vi skal prøve at bo selv inden det sker, da vi har boet i fællesskab de sidste 15 år.

Så vores andel i dette smukke fællesskab er til salg, og der er alt det som du beskriver, du godt kunne tænke dig.

Se andelen på http://www.wix.com/resendalvej.....0silkeborg

Desværre ligger dit hus lidt for langt væk, ellers var det lige stilen vi godt ville bytte med.

 

KH
Anne 

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0