forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Nyt hjem søges - K
20. november 2014
21:01
Avatar
edavidsen
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
25. december 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg mangler et sted at kalde hjem og jeg håber I kan hjælpe mig derude! :)

Lidt om mig:

Jeg blev færdig fra Christianshavns Gymnasium i 2011, hvorefter jeg har haft to sabbatår. I mine sabbatår har jeg blandt andet været på højskole på Zanzibar i 4 mdr. og backpacket i Indien i 3,5 mdr. Jeg har altid elsket at rejse, og har rejst og boet i Afrika og Asien med min familie, så der var ikke meget tvivl om, hvad mine sabbatår skulle bruges på. Mit højskoleophold har betydet utrolig meget for mig og nogle af mine bedste venner den dag i dag er fra højskolen. Jeg elsker at have mange mennesker omkring mig og nød den uformelle måde at være social på, mit højskoleophold tilbød. Netop derfor tror jeg også at jeg vil passe godt ind i en kolle-hverdag sammen med jer. 

Efter højskoleopholdet besluttede jeg mig for at opfylde min teenagedrøm om at komme til Indien og i særdeleshed Darjeeling (selvfølgelig efter at have set Darjeeling Limited en million gange). Jeg elskede at rejse rundt i Indien og alt hvad der fulgte med. Jeg dyrkede en del yoga, som jeg ihærdigt forsøger at opretholde i min hverdag herhjemme. Min drøm er en dag selv at kunne skrive yogalære på mit CV, men indtil da skal jeg ikke være bleg for at holde lidt workshops og lignende, hvis der er stemning for det. Udover at rejse elsker jeg også at tage på festivaler og drikke en øl eller to. Mine sommerferier er ofte bookede med diverse festivaler rundt omkring i landet og den står rigtig meget på telt og gummistøvler.

Når den ikke står på fest og farver, står den på rigtig meget hverdag. Jeg går meget op i mine studier og elsker mit fag. Udover at læse folkesundhedsvidenskab arbejder jeg for Institut for International Sundhed som studentermedhjælper og som studentermedhjælper på Rigshospitalet. Jeg går også op i at få trænet et par gange om ugen og vedligeholde min yoga.

Jeg har siden 2012 både boet alene og med en veninde. Jeg er kommet frem til at den bedste måde for mig at bo på, er sammen med mange mennesker, hvor jeg kan være en del af et større fællesskab.
Jeg er en haj i et køkken og min force er kager (specielt choko-banan kage), så udover mit gode humør og fremragende idéer kan jeg forhåbentligt bidrage til en dejlig stemning i jeres kollektiv :)

Kærlig Hilsen 

Emma 

8. februar 2015
10:02
Avatar
Jørgen
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
30. januar 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Emma

Jeg har denne annonce på dette forum:

 

Til leje på et lille økologisk landbrug/bofællesskab ved Roskilde:

1) et stort værelse på 1. sal med eget køkken og sydvendt altan på 40 m2 til 4500 kr/mdr + forbrug (1000 kr pr. person.). Der er evt. plads til 2 personer.

2) Et stort værelse med terasse, egen indgang og thé køkken på 25 m2 til 2500 kr/mdr + forbrug (1000 kr),

Der er fælles terasse med grill, samt for og baghaver, høns og katte, plads til køkkenhave eller et lille dyrehold, mulighed for værksted mm.

Gården ligger mellem Risø og RUC med direkte bus til døren.
Kontakt Jørgen Holst tlf: 71784665 el. mail: mail@natur-gris.dk smile

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
12 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0