forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Mand, 32 somre, søger efter de bedste kollektiv i Kbh
19. marts 2015
17:02
Avatar
Andrés Lopez
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
19. marts 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Kære kollektivister,

Jeg hedder Andrés, en yngre mand med 32 somre og masser energi (smiley) Jeg boede i et andet kollektiv for en kort periode, og efter rejser rundt i Europa har jeg besluttet at komme tilbage til København. Min erfaring med kollektivet var meget inspirerende, og derfor søger jeg nu et nyt kollektiv at bo i. Jeg håber, at jeg kan finde nogle tilbud om kollektiver her.

Hvem er så Andrés? Med Colombiansk opdragelse (Se habla español :)), forelsket i København og med et stort drive for at skabe en bedre nutid, hvor mennesker er tættere på hinanden. Jeg er en akademiker, men også et sensitiv menneske, som er interesseret i selvudvikling. Jeg har boede i København, men også i Italien, Portugal, Argentina og Colombia. Fra Maj 2015 kommer jeg tilbage for at fortsætte min karriere som forsker, og for at starte et nyt projekt der blander danse, meditation og mindfulness. Mest af min fritid er brugt med at danse, cykle og dyrke yoga, men efterhånden er jeg også blevet rigtigt glad for at bare være hjemme med en god bog. Jeg er ikke-ryger og (selvom jeg elsker hunde) har ikke kæledyr.

Efter et år i udlandet har jeg besluttet at kommer tilbage, fordi jeg foler mig hjem i den store københavns området. Der er masser af gode ting i alle land, men jeg er taknemmelig at jeg har fundet rigtig gode mennesker i mit liv i København, og er det for dem, at jeg har besluttet at kommer tilbage. Jeg også fundet mig ansvarlig for mine omgivelser, og jeg synes det er tiden for at skabe nye initiativer, hvor man kan sprede mere kærlighed rundt. Det er også det samme grund for mig at besluttet at bo på kollektivet: jeg tror at samfund vil være mere accepterende hvis vi er i tættere kontakt med de andre forskellige end os. 

 Så, hvad kan jeg tilbyder til kollektiv? Ikke Danskundervisning (som i har set :) ). Til gengæld tilbyder jeg en forskellig synspunkt, som jeg håber kan komplementere hvert beslutning på kollektivet. Jeg kan god lide at lave mad og at lave hvad man skal for at have et rent hus, og jeg kan tager ansvar for den informatik del af huset (hvis det er noget). 

Ok, det er alt fra mig. Jeg vil meget gerne at høre fra jer,

Med venlig hilsen,

Andrés

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
13 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0