forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Mand, 30, og snart tilbage i dk!
10. februar 2015
23:32
Avatar
Sefr1984
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
25. marts 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
Kollektivister!
 
 Jeg er en dansk/fransk fyr, på 30 somre, som helt abnormt gerne vil tilbage til kollelivet.
 
Lige nu er jeg i Paris ( Oui oui Monsieur! ), hvor jeg i en kort periode har arbejdet med motion capture, til komputerspil. Men i starten af marts æder jeg min sidste baguette og brænder moustachen, for at vende tilbage til DK, hvor jeg har fået job.
 
Når jeg til hverdag er færdig med at meganørde den på jobbet, så aber jeg den gerne på klatrevæggen eller frilufter den i naturen, hvor jeg arrangere alt fra legendariske kanoture til alt for lange vandreture. 
Ud over det har jeg en hang til lækker støjrock og chillet blip blop musik, og er en garvet koncert/festivlagænger, som altid er klar på en bunke øl og et spil snyd.
 
Jeg har boet i bofællesskab/kollektiver før, og savner at bo sammen med nogle dejlige mennesker, som man kan hygge sammen med over et brætspil, en film eller noget lækker mad. Jeg er helt med på alt det praktiske og sociale det indebærer, når man bor i kollektiv.
 
Lad mig høre fra jer...
Seb
18. marts 2015
16:38
Avatar
MajaMadsen
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
18. marts 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Seb!

Vi søger en ny beboer til vores lille bofællesskab i Valby fra den 1. / 15. april. Vi er to studerende og en nyudklækket kandidat alle i 20’erne. Vi er socialt anlagte og sætter pris på at have det godt sammen.

Lejligheden har fire værelser, stort fællesrum med køkken plus opvaskemaskine og badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden ligger i starten af Valby tæt på Valby station. Huslejen er 3605 kr. om måneden, men så er varme, vand, el og internet også betalt. Det ledige værelse er omkring 11 m2 og med dejlig morgensol.

Om os:

Ask er 29 år og læser Global Studies på RUC. Han er aktiv i Studenterrådet og sidder i RUCs bestyrelse. Han har en svaghed for fodbold, Doctor Who og er en berejst herre.

Nina er 27 år og underviser i dansk på KVUC og mediefag på Christianshavns Gymnasium. Hun er vokset op i Aalborg og har boet og studeret i Aarhus, og nu nyder hun hovedstaden i fulde drag. Hun er vegetar og kan godt lide bøger, film og mad.

Maja er i starten af slutningen af 20’erne og skal til at skrive speciale på tysk på Københavns Universitet Amager. Hun er germanofil så det gør noget og tager hver en ledig weekend til Berlin. Maja er frivillig i en svømmeforening for kvinder og i et veganerfolkekøkken i Valby kulturhus. Hun kan godt lide at svømme, se film, læse bøger og drikker kaffe.

 

Hvis det har interesse, så skriv fluks til os per mail og fortæl om dig selv.

Vi glæder os til at hører fra dig!
Ask, Maja og Nina.

virkeligverden@gmail.com

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
2 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0