forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Lille kvinde (i krise) søger et sted at bo.
29. oktober 2014
18:41
Avatar
MetteMarie
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
29. oktober 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej alle kollektivister! 
Så er det mig der er på jagt i boligjunglen. Efter jeg er kommet hjem fra Højskole har jeg udnyttet mine forældresgæstfrihed lige lovligt og søger et nyt sted at bo. Jeg søger fremleje fra Jan-juli 2015. Hvis der er noget fast der byder sig, er jeg også klar på det. 

Jeg har boet alene, sammen med andre og været på højskole. At bo sammen med andre mennesker er klart det jeg foretrækker. Derfor søger jeg kun at flytte ind i et bofælleskab eller et kollektiv. Og bare rolig, jeg er ret nem at omgås når jeg ikke er besværlig.

Jeg søger både i København og i Århus, og ser hvor skæbnen vil have mig hen. Min plan er at læse historie og Engelsk op på højere niveau, så SU kommer ihvertfald til at sørge for at jeg ikke lever på flisen. Derudover har jeg også en opsparing så jeg kan betale indskud m.m. 

Jeg er en glad pige, der holder af god vin, god mad, og snacks med alt for højt sukkerindhold i. I min fritid kan jeg nok allerbedst lide at hænge ud med mine venner på en cafe, spille et brætspil, drikke drinks, læse bøger, spille teater, tegne, se dårlige tv-serier eller tage på eventyr. Det hænder da også jeg tager en tur gennem byen på jernhesten. 
Derudover er mit navn Mette Marie, jeg er 21 år og kommer fra Århus. Jeg er god til at rydde op og gøre rent. Rod er ok – beskidt er for klamt. Alt i alt er jeg en sød, sjov, ærlig og cool pige, der er klar på de gode og pligter der hører med at bo sammen med andre.

Skriv til mig hvis dit bofællesskab/kollektiv fremlejer i ud i den periode!

Klem fra Mette!

PS. Jeg kan også lide at danse når jeg er fuld, ryge en godnat cigaret, bage, være lidt halv poetisk de sene nattetimer, være til koncerter, sy og ride på heste. Jeg kan lide det meste. Undtagen tun-fisk. Jeg fucking hader tun-fisk. :-)  

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
8 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0