forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektivist (kvinde, 37 år) søger dejligt villakollektiv i Kbh og omegn
27. januar 2014
13:20
Avatar
Greteka
Member
Members
Forum Posts: 8
Member Since:
26. maj 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Villakollektiv søges i København og omegn, f.eks. Valby, Vanløse, Brønshøj, Hellerup, Amager eller lignende. Jeg har tidligere boet 6 år i et kollektiv på Amager og været meget glad for det. Jeg søger 1-2 værelser i et dejligt kollektiv med god stemning, samarbejdsvilje og gode arbejdsgange, gerne med madordning og have, og gerne med mulighed for at have kat, men det er ikke et krav.

Jeg tager gerne min tørn med fællesopgaver, om der skal ringes til en håndværker, eller der skal males eller lignende. Jeg har tidligere været kasserer og stået for budget, regnskab osv.

Jeg vil gerne bo i kollektiv, fordi jeg holder meget af at have mennesker omkring mig. Jeg holder meget af de der små snakke, der opstår spontant, når man lige mødes i haven, eller i køkkenet for at hente en kop kaffe, og fællesskabet om projekter, arbejdsdage etc. Jeg sætter også pris på at bo et sted med madordning og fælles køleskab og at få en sludder over aftensmaden.

Jeg er sidste sommer flyttet tilbage til København efter 2 år i "eksil" i Jylland, hvor jeg var gymnasielærer i historie og spansk i Viborg. Jeg valgte at flytte tilbage til København, fordi det er her, jeg trives og har mit netværk, selv om jeg er født og opvokset i Vestjylland. Jeg er fortsat i undervisersporet og underviser nu på gymnasier i hhv. Roskilde og Albertslund.

Jeg holder meget af mad, både at spise og lave det. Jeg bager ofte brød, bl.a. rugbrød, jeg har tidligere holdt et kollektiv med rugbrød, og det gør jeg gerne igen. Jeg interesserer mig også meget for at spille og lytte til musik. Jeg har spillet fløjte i mange år, og er fornylig begyndt at spille kontrabas. Jeg har også et klaver, som gerne må stå i en fællesstue. Derudover løber jeg, og jeg er inden for de seneste år blevet en flittig vinterbader.

Kontakt mig endelig, hvis I står og mangler en engageret kollektivist, jeg kommer gerne forbi til en rundvisning eller en samtale.

Mvh. Grete.

greteka@gmail.com

Tlf. 29823299

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
2 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0