forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektiv til mor og søn på 2½ i København - gerne Frederiksberg eller Ama'r! - søges NU
17. maj 2011
13:07
Avatar
Elise Waagepetersen
Member
Members
Forum Posts: 6
Member Since:
17. maj 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg og min søn Kristian Herman søger to værelser i et dejligt kollektiv/bofællesskab – allerhelst med have. Vi er sammen 9 ud af 14 dage, de resterende 5 er han hos sin far på Amager. Vi kommer rigtig godt ud af det med hinanden og ses ofte alle 3.

Vi er meget socialt stemte og trives som fisk i saltvand i selskab. Jeg har boet på kollegier i 7 år for efterhånden nogle år siden og længes efter en boform med mange andre mennesker igen. Og denne gang meget gerne med folk i alle aldre! Jeg selv er 37 og min søn 2½.

Vi søger primært bofællesskab/kollektiv med have, fordi jeg drømmer om urtehave – den behøver ikke være ret stor, bare den er der! Og så selvfølgelig fordi jeg ville elske at få min søn 'på græs' Men skulle den ideelle lejlighed byde sig, med en god, stor gård, vil vi selvfølgelig også være interesseret i dét.

Jeg er multikulturelt interesseret og udadvendt og elsker lange snakke – elsker både at tale og at lytte, og det er gerne en fordel! ;o)

Jeg tror på forskellighed som vigtig forudsætning for at kunne erfare og forstå helhed, og jeg elsker at se bagom og forstå et andet menneskes verden og livssyn. Jeg er uddannet i Æstetik og Kultur fra Århus Universitet og har arbejdet en del ude i kulturlivet og undervist børn og voksne i forskellig sammenhæng. Jeg har skrevet speciale om leg! Desuden har jeg en tre-årig uddannelse i personligt lederskab og kommunikation, konflikthåndtering og rådslagning, med udgangspunkt i gammel mayaindiansk visdom. Så jeg er ret så tændt på historiefortælling i cirkler rundt om et bål i haven, hvis der skulle være muligheder for sådan noget :o)

 

Mange hilsener og ser frem til at høre fra jer – og hvis I har plads til to sæt mødre og drengebørn, kan I jo kontakte både mig og Hanne i indlægget ovenfor! ;o)

 

Elise – tlf. 23 70 79 12

17. maj 2011
23:08
Avatar
Margrethe
Member
Members
Forum Posts: 15
Member Since:
17. maj 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Elise

Jeg prøver at finde folk til at starte noget nyt op for jeg har fundet den ideelle "gård" se bare her:  http://www.kollektiv.dk/fk/for.....-stor-kbh/

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
11 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0