forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektiv i København søges
19. april 2011
15:13
Avatar
Randi Jensen
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
19. april 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

af social livsnyder 

 

Forventninger til et kollektiv: god madordning med fællesspisning og hygge, god omgangstone, god plads, godt selskab, masser af socialt liv, gerne fester og spaß en gang imellem. Inspirerende bofæller, det kan være på alle plan, musik, kunst, politik, mad, mode, videnskab, rejser, have, film osv osv

 

 

Det får et kollektiv med mig som bofælle: generelt positiv og glad, men er dog ret stille mandag morgen ;o) Cup cakes, indretningsidéer (det er svært ikke lige at sy en masse puder med det "nye" retrogardin fra loppemarkedet, eller stille tulipaner og vaser op) spillemakker til alt fra risk til worms og tekken og stangtennis (medbringer selv PS3 og fatboy til fællesskabet) Rammstein og Trentemøller i højtalerne, orange stemning fra nu og til efter Roskilde, pynt til enhver lav- og højtid. Jeg kan også fortæller en del røverhistorier fra Ama'r og Randers Regnskov. -og nu hvor sommeren er her med fuldt flor, så er havedrømmene endnu større. Jeg boede sidste sommer og nogle år tilbage i villalejlighedsbofællesskab, og jeg savner jord under neglene og mellem tæerne endnu mere i dette fantastiske vejr. Den helt store drøm er et drivhus.

 

Jeg er 36 år, arbejder som lærer i forstaden, har vist ingen allergi, ingen husdyr, ingen børn, men masser af lyst til fællesskab og nye oplevelser, og har bestemt intet imod at bo sammen med vegetarer, børn og allergikere. Skriv meget gerne, hvis jeg passer ind hos jer. Hvis I søger en mand, så kan jeg godt ta' et falsk overskæg på og gøre min stemme dyb ;o)

Venlig hilsen

Randi Jensen

randijensen@gmail.com

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0