forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kollektiv for forældre, nordjylland?
26. januar 2013
18:19
Avatar
supermommi
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
26. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej mit navn er Julie og jeg har nu de sidste 3 år boet alene med min søn og det har været 3 dejlige år, men nu er jeg nået til et punkt hvor jeg har indset at lykken for mig ikke er villa, volvo, vovse som man traditionelt ville se det. Vil gerne have villa, volvo og gerne en vovse, men i stedet for mand og børn vil jeg meget hellere omgive mig med dejlige, spændende samt kreative mennesker - så nu kommer min forespørgsel : Er der nogen kollektiver derude med nogle af de ovenstående beskrevne kvaliteter? Meget gerne i Nordjylland :)  

Hvis ikke der findes et kollektiv af denne slags i nordjylland men der måske sidder nogle enkelt personer derude med børn og disse kvaliteter så svar endelig også på tråden, det kunne jo være vi kunne finde ud af at skabe et kollektiv for os så :)  

Mvh Julie

27. januar 2013
17:29
Avatar
Christina Viderup Eriksen
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
27. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Julie! Jeg er en kvinde på 31 som har 2 piger på 7 og 4 år som jeg har på deletid med min x. Jeg er en kreativ person der nyder at male/danse/eksperimentere med nye ideer materialer udfordringer.. Jeg er uddannet massør og er under uddannelse til spirituel integrativ krops og psykoterapeut. 

Jeg er efterhånden også kommet frem til den realisering at jeg hellere vil: Sidde med en forholdsvis billig husleje have stor frihed til at rejse ud sætte sjove tiltag igang og at kunne omgive mig med andre mennesker med måske bare lidt af den samme lyst til formen at bo på...

Jeg kender ikke rigtig til nogle bofællesskaber i Nordjylland, og idet jeg er forholdsvis bundet til dette område pga mine børns tilknytning til faderens bopæl og skole/BH er jeg som udgangspunkt i en radius på ca 20 km fra 9600 Aars. 

Hvor bor du og hvad søger du og hvem er du?

glædeligt! spændende laugh

KH Christina

27. januar 2013
19:44
Avatar
supermommi
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
26. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Dejligt at hører fra dig Christina, du lyder som en person med interesser hen af de jeg jeg selv værdsætter meget højt. 
Det er bare meget sjovere at sidde til en mindre husleje så man har lidt råderum til at kunne investere lidt i rejser, kreative projekter etc. 

Jeg er selv pt bosat i Aalborg men så længe jeg bor i Nordjylland er det for mig ikke så vigtigt at det lige skal være her vi fortsat skal blive, min søn er dog lige startet i den dejligste børnehave her så det ville være rart at være ok tæt på den og hans far som bor lidt udenfor aalborg - jeg tænker ca radius af 20-25 km udenfor Aalborg helst.
Jeg og min søn trænger til lidt frisk luft om ørerne og at have nogen at dele vores hverdag med. Jeg er lige pt mellem studier og skal til at finde ud af hvilken af Universitets uddannelserne der lige er mig, startede på Filosofi i sommers men måtte erkende at det lige var en tand for langhåret til mig, nu overvejer jeg om jeg måske skulle læse idræt eller noget i den stil i stedet. Så lige nu arbejder jeg fuldtid indtil jeg lige finder ud af hvad det bliver mht uddannelse. Og min søn er iøvrigt også delebarn :-)  

Jeg søger en eller flere at bo med her i Nordjylland, helst andre der også har børn da det dermed er indforstået at der ikke skal holdes vilde fester når børnene er hjemme (selvfølgelig skal der være plads til at holde en fødselsdag for vennerne og så kan det jo arrangeres at børnene ikke er hjemme) 
Jeg kunne måske også godt ønske mig en hund eller kat, men det er ikke et krav. 
Evt. fælles madbudget kunne også være fedt og ikke mindst at børnene ville kunne få så meget glæde af hinanden i sådan et bofællesskab :-)  

Tjekkede lige afstand mellem Aars og Aalborg der er ca. 42,9 km så et sted mellem Aalborg - Aars ville passe mig udemærket :)  

- Du lyder som et super spændende menneske med livslyst og sunde interesser så videre kontakt, hvis du kunne være interesseret i at kigge på at starte et mindre bofællesskab sammen, ville være meget interessant. 

Kh Julie :)

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0