forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kokkererende, syngende, Couch Surfing hostende Kaiser Pingvin søger ligesindede.
3. marts 2014
12:05
Avatar
Glenn Kaiser
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
5. marts 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg er en fyr på 35 år som har boet i København siden 2002 efter at være emigreret fra Nordjylland. I dagligdagen hygger jeg mig med at hjælpe internationale studerende og turister i København primært med cykelleje fra et par butikker i Kbh. Derudover lege jeg med tanken om at nørde videre med en kandidat på ITU.

 

Af passionsprojekter er jeg rigtig glad for at lave mad og inviterer én gang om ugen venner og couchsurfere på besøg til middag hvor jeg agerer kok, sidst toppede jeg med 34 gæster. Derudover er jeg rigtig glad for at klikke løs på 'host' knappen på Couchsurfing og ender gerne med at have en ny couchsurfer en gang om ugen at se byen sammen med, hænge ud og ellers bare have fantastiske snakke med over lidt for megen rødvin. Jeg har de seneste 2-3 år primært levet som pesco vegetar (dvs. fisk er okay). Primært betyder at jeg ikke har haft andet end fisk i mit køleskab men spiser andet kød hvis det bliver serveret for mig. Dvs. jeg er relativt fleksibel omkring det. Derudover er jeg ved at få introduceret mig selv til meditation hvilket er et rart og kærkomment afbræk i hverdagen. Jeg er derudover imellem bands som jeg synger i, hvor jeg har sunget i et rock coverband et par år. Derudover nørder jeg med computere, læser, løber et par gange om ugen og har en forkærlighed for avancerede brætspil, fantasy og Sci-Fi serier og lignende. Af guilty pleasures kan nævnes puslespil, vendespil og lydbøger. Derudover forsøger jeg at få rejst så meget som muligt, hvor jeg de senere år har været i Mexico, Alaska, Georgien og Tyrkiet. Næste destinationer er det irakiske Kurdistan og Libanon. Derudover er billetten til Burning Man, for anden gang. lige kommet i hus, hvilket var og bliver en vild oplevelse som jeg glæder mig sindssygt meget til.

 

Af drømme der ligger og rumsterer i baghovedet er idéen om at bygge et hostel i Kbh., starte en cykeludlejning i San Francisco og Berkeley, at tage ud med MsF i en økonomisk/logistisk funktion og en hel del andet. 

 

Jeg vil rigtig gerne finde et kollektiv at bo i for at få det forpligtende fællesskab som man skaber sammen i forhold til at dele sin dagligdag med hinanden, fælles middage, skabe huset og skabe fællesskabet. Jeg er rigtig glad for at have mennesker omkring mig både som aktivt og passivt, dvs. at have mennesker omkring mig både når jeg har lyst til at lave noget sammen men også når jeg laver mine egne ting og projekter. Jeg har tidligere boet både alene og i bofællesskab og har de sidste to år aktivt ledt efter et kollektiv hvor jeg har været ude at se nogle stykker men ikke har været heldig at komme igennem nåleøjet endnu.

 

Jeg fejrede min 30 års fødselsdag med at ryge to pakker smøger og har ikke røget siden men er forfalden til en joint i ny og næ.

 

I er velkommen til at shoppe lidt rundt på min FB profil (glenn.kaiser@gmail.com) og se mere om hvem jeg er.

 

Kh

Glenn

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0