forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Kbh/omegn: Kollektivist/bager/fløjtenist (kvinde, 37 år) søger dejligt villakollektiv
3. august 2013
14:38
Avatar
Greteka
Member
Members
Forum Posts: 8
Member Since:
26. maj 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Villakollektiv søges snarest i København og omegn, f.eks. Valby, Vanløse, Brønshøj, Hellerup eller lignende. Jeg har tidligere boet 6 år i et kollektiv på Amager og været meget glad for det. Jeg søger 1-2 værelser i et dejligt kollektiv med madordning, god stemning, samarbejdsvilje og gode arbejdsgange, lidt have, og en nuværende kat eller lyst til at få en. Jeg tager gerne min tørn med fællesopgaver i et kollektiv, om der skal ringes til en håndværker, eller der skal males eller lignende. Jeg har tidligere været kasserer og stået for budget, regnskab osv.

Jeg vil gerne bo i kollektiv, fordi jeg holder meget af at have mennesker omkring mig. Jeg sætter pris på at bo et sted med madordning og fælles køleskab og at få en sludder over aftensmaden. Og så holder jeg meget af de der små snakke, der opstår spontant, når man lige mødes i haven, eller i køkkenet for at hente en kop kaffe, og fællesskabet om projekter, arbejdsdage etc.

Jeg er oprindeligt vestjyde, jeg har læst historie, spansk og latinamerikastudier, og jeg har de seneste 2 år været gymnasielærer i historie og spansk i Viborg. Jeg har valgt at flytte tilbage til København, fordi det er i Københavnsområdet, jeg har mit netværk og føler mig hjemme. Jeg har job som gymnasielærer i Københavnsområdet fra august.

Jeg holder meget af mad, både at spise og lave det. Jeg bager ofte brød- bl.a. rugbrød, jeg har tidligere holdt et kollektiv med rugbrød, og det gør jeg gerne igen. Jeg interesserer mig meget for musik, jeg spiller selv fløjte, og jeg er fornylig begyndt at spille kontrabas. Jeg har også et klaver, som gerne må stå i en fællesstue. Derudover løber jeg og dyrker yoga, og jeg er inden for de seneste år blevet en flittig vinterbader.

Kontakt mig endelig, hvis I står og mangler en engageret kollektivist, jeg kommer gerne forbi til en rundvisning eller en samtale.

Mvh. Grete.

greteka@gmail.com

Tlf. 29823299

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0