forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
K søger værelse i KBH i starten af det nye år (gerne fremleje)
23. oktober 2014
21:25
Avatar
m.a.r.i.e
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
23. oktober 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej alle!

Jeg søger et værelse i starten af det nye år - jeg er fleksibel omkring varigheden og indflytningstidspunktet, men tænker umiddelbart fra januar eller februar. Værelset må gerne være fremleje eller møbleret, det er faktisk kun en bonus.  

Jeg er sød og rar, 25 år, studerende, ikkeryger, har desværre ikke dyr, er hverken et svin eller har rengøringsvanvid, og synes det er enormt hyggeligt at bo sammen med andre! Jeg er vant til det og synes, jeg er ganske god til at finde den der afslappede balance og kompromissøgen, der skal til når man bor med andre; det kræver jo et fællesansvar at skabe noget, der føles som fælles hjem smile 

Jeg elsker diversitet og at udvide min horisont, at bruge tid med dejlige mennesker, naturture, yoga, meditation, kreativitet, alskens musik og koncerter og tjuhej! laugh Jeg er tolerant og åben over for at møde nye mennesker og at lære deres quirks og særegenheder at kende. Jeg elsker at hygge, hænge ud og se film, lytte musik og snakke om emner i øst og vest, højtravende såvel som jordbundne. Oveni det sætter jeg også stor pris på mit alenerum, da det er der jeg først og fremmest finder ro og lader op. Jeg er med andre ord en rumbo, der både har lyst til det sociale og at det også er tilladt og respekteret at tilbringe tid på sit værelse bag en lukket dør : )

Hvis jeg lyder som noget, du/i står og mangler, skal du endelig ikke holde dig tilbage! Jeg krydser alle mine lemmer for, at der er et skønt kollektiv derude, som kunne blive mit fremtidige hjem : )

Kh, Marie

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0