forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Jeg søger et kollektiv
21. juni 2013
10:53
Avatar
LasseBisbjerg
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
21. juni 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg leder efter et kollektiv eller bofællesskab med vægt på fællesskabet. Jeg kan flytte ind med kort varsel, og forestiller mig en husleje på op til 4500 inkl. alt. 

Jeg er en 36 årig mand, der bor på Vesterbro. Jeg nyder byens puls og de mennesker jeg omgiver mig med.

Jeg er et kærligt forstående lyttende menneske. Jeg respekterer andre mennesker, deres følelser og behov. Jeg nyder at fordybe mig i litteraturen og at søge viden. Jeg er den der gladelig slår oplysninger op på nettet når der diskuteres og jeg kan godt lide at have et par bøger liggende til læsning. Jeg holder mest af at læseom psykologi og historie.

Jeg er et arbejdsomt menneske, der ikke er bleg for at tage fat og gribe både skovl og spade, opvaskebalje og støvsuger når det gælder. Jeg kan lave Chili Con Carne så fuglene synger.

Til daglig er jeg en rolig fyr, der foretrækker at sidde foran min computer og drikke en lækker mandel eller jasminthe, mens jeg gladelig deler ud af dagens små og store oplevelser og erkendelser. Jeg elsker livets små pudsige sider – især dem vi selv rummer. Min ynglingskomiker er George Carlin.

Jeg har en bred musiksmag, der spænder lige fra country til hiphop til elektronisk til heavy og alt imellem. Jeg har lige været på Copenhell og nød det meget. Ellers holder jeg meget af, at opleve jazz live.

Jeg er uddannet Cand. Mag i Historie og Samfundsfag og har derudover en uddannelse som Hypnoseterapeut og Sexolog. Desuden har jeg et truckcertifikat. I fremtiden vil jeg læse til parterapeut.

Jeg har en særlig interesse for selvudvikling. Jeg synes det er super spændende hvad der gør at mennesker reagerer som de gør. Mange års erfaring har lært mig, at den korteste vej til svaret på dette spørgsmål ligger inde i os selv. Især er relationen mellem mænd og kvinder noget jeg interesserer mig for, hvorfor jeg har uddannet mig til sexolog og planlægger at læse til parterapeut efter sommeren.

Jeg har dyrket mange forskellige interesser inden for selvudviklingsmiljøet. Jeg har blandt andet deltaget i MeltingMonday (Tantrazone.dk), med dens kærlighed, varme, rummelighed og nærhed. Jeg har deltaget i Brahma kumariskursus i positiv tænkning og meditation (Brahmakumaris.dk). Jeg har gået til yoga, kampsport, boksning og fitness. Jeg har deltaget i tantrakurser i udlandet. Derudover har jeg arrangeretmindfuldnessture.

I kan se mere om mig på min facebook profil. Søg efter LasseBisbjerg Nielsen

Jeg håber I kan se fordelen ved at mødes med mig og jeg glæder mig til at høre fra jer.

Hilsen
Lasse Bisbjerg Nielsen
Valdemarsgade 33, 5. sal
1665 København V
Tlf.: 27 59 75 88
Mail: lassebisbjerg@gmail.com

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
2 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0